2015-12-16 03:51:09
Φωτογραφία για Το ξέσπασμα της Καινούργιου για τον μισθό της Βουλευτή και τα κομμωτήρια [video]
Η Κατερίνα Καινούργιου και η απογευματινή της παρέα -αναφερόμαστε στην καθημερινή εκπομπή Λόγω TiVis του Alpha-ασχολήθηκαν με τις δηλώσεις της βουλευτή Λεμεσού του ΔΗΚΟ, Αθηνάς Κυριακίδου.

Όλα άρχισαν όταν εμφανίστηκε στην Ανοιχτή Γραμμή, στην Κυπριακή τηλεόραση και είπε πως οι οι γυναίκες που βρίσκονται στη Βουλή πρέπει να έχουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση, τονίζοντας την ανάγκη κομμωτηρίου -ο μισθός της είναι 3.750 ευρώ συν 580 ευρώ οδοιπορικά, 4.330 ευρώ.

Αμέσως μετά την προβολή του video, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Δεν είναι απλά ατυχής αλλά προκλητική, ούτε για ανέκδοτο… Επίσης αν είδατε η κυρία έχει ένα καρέ, μπορείς και μόνη σου να το φτιάξεις, αν πιάνει το χέρι σου είναι το θέμα».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ίσως δεν το είπε και καλά, δεν το τεκμηρίωσε, δεν ξέρω τι ήθελε να πει; Ήθελε να το πάει κάπου αλλού το θέμα; Δηλαδή ο κόσμος δεν έχει να φάει σήμερα, θα αρχίσουμε να μιλάμε για κομμωτήρια;»

Τι υποστήριξαν όμως τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής και ποια η θέση της Κατερίνας Μάρκου που ανήκει στο Ποτάμι; Δείτε τα όλα στο video που ακολουθεί:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ