2015-12-17 16:26:19
Φωτογραφία για ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!
Μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων μένει ακόμα το ματς της Μυτιλήνης κόντρα στην Καλλονή για τον Ολυμπιακό. Ετσι, οι ερυθρόλευκοι έχουν ακόμη χρόνο για να... σκεφτούν τη λέξη «ξεκούραση»!

Το 23ο επίσημο φετινό του παιχνίδι έδωσε ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στη 19η (με τον Παναθηναϊκό άνευ αγώνα) νίκη τους και συνεχίζουν Μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων έχουν ακόμη ένα ματς και δεν είναι άλλο από αυτό στη Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ικανοποιημένος από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του. Ο απολογισμός... Τρεις μόλις ήττες, οι δύο από την... σαρωτική Μπάγερν κι η άλλη από την Άρσεναλ που μετά από αρκετά χρόνια κυνηγάει τον τίτλο στην Premier League και είναι γνωστό το μέγεθός της. Το άλλο ματς στο οποίο δεν νίκησαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι αυτό με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2).


Το χθεσινό 1-2 επί της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ, φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον... στόχο που μπήκε μετά τον αποκλεισμό από τους «κανονιέρηδες» και είναι... Νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα!

Αυτό που απομένει για την ολοκλήρωσή του είναι να περάσει νικηφόρα και από τη Μυτιλήνη το Σάββατο (19/12) ο Θρύλος.

Χρόνος για ξεκούραση, για την ώρα, δεν υπάρχει και γι αυτό οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν σήμερα στο Ρέντη και αύριο θα πετάξουν για τη Λέσβο.

Μετά θα μπορούν να βάλουν στο μυαλό τους τη λέξη «ξεκούραση», αφού τώρα έχουν μπροστά τους μία ακόμη... νίκη να πετύχουν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ