2015-12-19 12:43:57
Φωτογραφία για ΒΟΜΒΑ με Μουρίνιο: Δείτε ποια τεράστια ομάδα θα είναι ο επόμενος σταθμός του Πορτογάλου
Μετά την απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο από την Τσέλσι όλος ο... ποδοσφαιρικός πλανήτης αναζητά τον επόμενο προορισμό του Πορτογάλου τεχνικού. Η βρετανική εφημερίδα Independent υποστηρίζει ότι το νέο «λιμάνι» του Special One θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, μάλιστα, οι ενδιάμεσοι έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις προκειμένου οι συζητήσεις να καταλήξουν σε... γάμο.

Κύκλοι του Πορτογάλου τεχνικού υποστηρίζουν ότι ο Μουρίνιο έχει ήδη λάβει επαγγελματικές προτάσεις για την επόμενη σεζόν αλλά συνεργάτες του έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει και τη Γιουνάιτεντ γιατί, όπως λένε, αυτό αποτελεί το διακαή πόθο του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μουρίνιου ακούγεται για τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» αφού, όπως υπενθυμίζουν κάποιοι, αντίστοιχη συζήτηση είχε γίνει και το 2013 προκειμένου να είναι αυτός ο αντικαταστάτης του σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Τη συζήτηση τροφοδοτεί η «μουρμούρα» για τον Λούις Φαν Γκάαλ παρά την επίσημη στήριξη στο πρόσωπο του Ολλανδού τεχνικού από στελέχη της Γιουνάιτεντ μετά την ήττα 3-2 από τη Βόλφσμπουργκ.

Αν το σενάριο ευοδωθεί τότε θα βάλει ένα τέλος στην εσωτερική... φαγούρα που επικρατεί στη Γιουνάιτεντ ότι μετά τον σερ Άλεξ κατάφερε να χάσει και τους τρεις μεγαλύτερους τεχνικούς της σύγχρονης εποχής, τον Μουρίνιο, τον Κλοπ και τον Γκουαρντιόλα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ