2015-12-20 15:47:12
Φωτογραφία για 5αρα ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΕ... ΚΑΡΕ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ Η Κ20 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Σ' αγώνα της 15ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0 της Καλλονής. Καρέ τερμάτων ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Σ' αγώνα της 15ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της Αγιάσου στη Μυτιλήνη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0 της Καλλονής και επέστρεψε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι έχοντας τον Θανάση Ανδρούτσο σε μεγάλα κέφια να πετυχαίνει 4 γκολ! Το άλλο το σημείωσε ο Γιάννης Λάτσι.

Μέχρι το 8΄ ο Ολυμπιακός είχε χάσει δυο μοναδικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 2' ο Κώστας Πλέγας σουτάρει μέσα από την μικρή περιοχή και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι ενώ στο 8' σουτ του Γιάννη Λάτσι από πολύ καλή θέση δεν βρίσκει στόχο. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα χάνει και άλλες ευκαιρίες με τον Δήμο Χαντζάρα και τον Γιάννη Λάτσι.

Στο 45' ο Θανάσης Ανδρούτσος σημειώνει το πρώτο γκολ του αγώνα. Ο Μανώλης Σάλιακας βγάζει σέντρα από τα δεξιά ο Κώστας Μεγαρίτης σουτάρει και μετά από την απέκρουση του τερματοφύλακα ο Θανάσης Ανδρούτσος από κοντά με πλασέ ανοίγει το σκορ.


Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματα του. Στο 53' πάλι ο Θανάσης Ανδρούτσος με σουτ παραβιάζει την αντίπαλη εστία και "γράφει" το 0-2. Ο νεαρός επιθετικός συνεχίζει να σκοράρει και στο 75' πετυχαίνει το 3ο γκολ του Ολυμπιακού. Στο 82' ο Γιάννης Λάτσι έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια σκοράρει με πλασέ και στο 86' πάλι ο Θανάσης Ανδρούτσος με σουτ διαμορφώνει το τελικό 5-0.

Η ομάδα μας θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι για το 2015 στη Βέροια αφού την Τρίτη 22/12 θ' αγωνιστεί σ' εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης ημέρας με την Κ-20 της Βέροιας. Ο Ολυμπιακός μετά από 12 αγώνες στο Πρωτάθλημα συνεχίζει να είναι αήττητος έχοντας 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά για την διάθεση τους και την εμφάνιση. Δουλεύουμε για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε κάθε αγώνα. το Πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και δεν έχουμε διανύσει ακόμη τα μισά της διαδρομής. Το ζητούμενο είναι οι καλές εμφανίσεις και η βελτίωση. Φυσικά όταν είσαι στον Ολυμπιακό σε ενδιαφέρει και το σκορ".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κατσιμήτρος, Νικολάου, Ρέτσος, Σάλιακας, Φουάσης (65 Βατουσιάδης) ,Πλέγας, Μεγαρίτης (74' Κολτσίδας), Χατζάρας (54 Βρουσάι) Μανθάτης, Ανδρούτσος, Λάτσι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ