2015-12-21 10:58:08
Φωτογραφία για Σπάρτη: Έπιασαν έναν 18χρονο για ληστεία ηλικιωμένων
Την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση μιας σπείρας κακοποιών που... διέπρατταν ληστείες και κλοπές στα σπίτια ηλικιωμένων στη Σπάρτη βρήκαν οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας, που ταυτοποίησαν έναν 18χρονο Έλληνα και τον συνέλαβαν βάσει εντάλματος που εκδόθηκε από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί δυο περιστατικά στα οποία συμμετείχε ο νεαρός δράστης που οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ληστεία και απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια. Το πρώτο ήταν μια ληστεία σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, τους οποίους οι δράστες ξυλοκόπησαν για να αρπάξουν τις οικονομίες τους και ένα κινητό τη νύχτα της 4ης Δεκεμβρίου.

Το δεύτερο περιστατικό, ήταν η εισβολή των μελών της σπείρας στο σπίτι μιας ηλικιωμένης το οποίο διέρρηξαν την επόμενη ημέρα, όμως η ένοικος τους πήρε είδηση και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να κλέψουν κάτι. Η έρευνα της Ασφαλείας συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των συνεργών του 18χρονου και για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ