2015-12-22 15:21:11
Φωτογραφία για Σκόνδρας: Ο κόσμος είχε δίκιο που αποδοκίμασε, αλλά μετράνε οι τρεις βαθμοί
Ο Γιάννης Σκόνδρας δήλωσε πως οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ... προς τους παίκτες της ομάδας μετά τη χθεσινή νίκη επί του Πλατανιά στην Τούμπα είναι δικαιολογημένες. Ωστόσο τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή εκείνο που μετράει είναι τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM:

Αρχικά είπε: «Για έναν ποδοσφαιριστή δεν είναι ευχάριστες οι αποδοκιμασίες. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε. Ο κόσμος είχε δίκιο που αποδοκίμασε, αλλά μετράνε αυτήν την εποχή οι τρεις βαθμοί. Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να δει τον ΠΑΟΚ να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αυτήν την εποχή δεν παίζουμε καλά. Ο στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί. Τώρα θα ξεκουραστούμε και ελπίζω να γυρίσουμε καλύτεροι».

Για την απόδοση της ομάδας: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Η ομάδα σε κάποια ματς δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει κούραση, πολλά παιχνίδια, τραυματισμοί. Η ομάδα δεν έχει και τη σπιρτάδα που έβγαζε στην αρχή της χρονιάς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι μια οικογένεια. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας και με τον προπονητή».


Για τη συνέχεια: «Πρέπει να ξεκουραστούμε και να κατακτήσουμε τους δυο στόχους που μας έχουν απομείνει. Τη δεύτερη θέση και το κύπελλο Ελλάδας. Έχουμε την ομάδα να διεκδικήσουμε και τους δυο στόχους με σκληρή δουλειά».

Για το τι κρατάει από τη χρονιά που τελειώνει: «Από το 2015 κρατάμε τη νίκη στο Ντόρτμουντ. Είναι αποτυχία που δεν βρισκόμαστε στους 32. Από λεπτομέρειες και από τύχη δεν περάσαμε».

Για τους τραυματισμούς: «Δεν είμαι ο κατάλληλος για να τους αποδώσω κάπου. Ελπίζω τα παιδιά που τραυματίστηκαν να γυρίσουν γρήγορα πίσω».

Για το ότι χρησιμοποιείται σε αρκετές θέσεις: «Εγώ θέλω να είμαι αυτός που πρέπει και σε όποια θέση μου ζητήσει ο ο προπονητής να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά και όταν σου ζητηθεί να είσαι έτοιμος». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ