2015-12-27 15:00:18
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ 32η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ECI Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! (PHOTOS)
Από την 1η Ιουλίου 2007 το Euro Club Index (ECI) μετρά την απόδοση κάθε ευρωπαϊκής ομάδας στις εθνικές και στις διεθνείς υποχρεώσεις. Έτσι διαμορφώνει μία κατάταξή τους την οποία μάλιστα, αποδεχόταν και την κατέστησε «δορυφόρο» της και η «διαπλανητική» δύναμη της στατιστικής Infostrada, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Η εκ των κορυφαίων κι εγκυρότερων «πηγών» (συνεργάτιδα και τις ΔΟΕ στους ΟΑ) στον παγκόσμιο αθλητισμό Από τότε λοιπόν, μέχρι σήμερα στη βαθμολογία του ECI προηγείται η Μπαρτσελόνα. Προηγούνταν και πέρυσι. Προηγείται κι εφέτος. Για τις 40 πρώτες ομάδες στην «Γηραιά ήπειρο» οι θέσεις στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο παραμένουν ως και στην απελθούσα. Κανόνας. Εξαίρεση η Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα ανέβηκε 5 θέσεις!

Από την Ελλάδα ο Ολυμπιακός φυσικά, είναι η μοναδική ομάδα στην ελίτ στην συγκεκριμένη 8ετία. Παραμένει στην 32η θέση (2926 β) μόλις 1 βαθμό πίσω από την Σπόρτιγκ Λισσαβώνα και 4 από την Ίντερ. Κι είναι μπροστά από Λάτσιο, Έβερτον, Μίλαν, Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Τορίνο και την ΄Αντερλεχτ στην 60η θέση (2581 β).

Ο Παναθηναϊκός είναι στην 106η (2250 β) κι ο ΠΑΟΚ στην 141η (2148 β) Η βαθμολογία διαμορφώνεται ανάλογα με τα αποτελέσματα των αγώνων σε όλες τις υποχρεώσεις εντός κι εκτός συνόρων ομάδων μόνον Α΄ Εθνικής κατηγορίας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ