2015-12-31 10:51:07
Φωτογραφία για Έντυσαν στα λευκά τα πρώτα χιόνια την Κρήτη !
"Λευκή" ήταν η νύχτα που πέρασε για τις ορεινές περιοχές της Κρήτης με τα... πρώτα χιόνια να πέφτουν καλύπτοντας σπίτια, δρόμους και αγροτικές καλλιέργειες.

Η χιονόπτωση ξεκίνησε από τα ξημερώματα στο Οροπέδιο Λασιθίου και στα Ανώγεια ,όπου τα χιόνια γρήγορα έντυσαν στα λευκά τα χωριά της περιοχής με τη χιονόπτωση να συνεχίζεται και τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας να βρίσκεται σε ετοιμότητα για τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν

Η χιονόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς με τους δήμους του νησιου να έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Βόρεια και κεντρική Ελλάδα έχουν ήδη ντυθεί στα λευκά, ειδικά στις ορεινές περιοχές ενώ το κρύο είναι τσουχτερό με τη θερμοκρασία σε πολλά σημεία να μην καταφέρνει να αγγίξει το μηδέν. Χαλκιδική, Σέρρες, Πήλιο, Καβάλα, Πιερία και Πέλλα ήδη βρίσκονται στα λευκά από το χθες το βράδυ.

Οι πρώτες νιφάδες του χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της νύχτας και στα βόρεια προάστια της Αττικής, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν αντιμετωπιστεί προβλήματα στην κυκλοφορία.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ