2016-01-01 11:25:36
Φωτογραφία για ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ 2016 ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Εκατομμύρια άνθρωποι κατέκλυσαν τους δρόμους μεγάλων πόλεων σε ολόκληρο τον κόσμο για να γιορτάσουν την έλευση του 2016, προσπαθώντας να αψηφήσουν τις απειλές περί τρομοκρατικών επιθέσεων κατά τη διάρκεια των πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις πραγματοποιήθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς το Ισλαμικό Κράτος φέρεται να προετοίμαζε μια επίθεση αυτοκτονίας στο Μόναχο.

Με πυροτεχνήματα και ευχές για μια καλύτερη χρονιά υποδέχθηκε η χώρα το 2016.

Στην Αθήνα, η πρωτοχρονιάτικη γιορτή στήθηκε κάτω από την Ακρόπολη, με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα.

Καλωσόρισμα του 2016 με την παραδοσιακή Συναυλία 

της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης

Η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, για μία ακόμη χρονιά, θα υποδεχθεί μουσικά τη νέα χρονιά. Για τρίτη φορά στην τριαντάχρονη και πλέον καλλιτεχνική σταδιοδρομία του, ο Λετονός μαέστρος Mariss Jansons θα διευθύνει τη Φιλαρμονική της Βιέννης στην παραδοσιακή Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία, στην αίθουσα του Μεγάρου των Φίλων της Μουσικής, της αυστριακής πρωτεύουσας. Στο μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα θα παρουσιαστούν έργα των Johann, Josef και Eduard Strauss, του Carl Michael Ziehrer, του Emil Waldteufel και του Josef Hellmesberger. 


Εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο θα υποδεχθούν μουσικά τη νέα χρονιά με την δημοφιλή καλλιτεχνική εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί από 90 τηλεοπτικά και 300 ραδιοφωνικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, η συναυλία θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, στις 12:15 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ