2016-01-03 04:03:10
Φωτογραφία για Τα Mazda του Τόκιο
Όπως είναι φυσικό, λόγω εγγύτητας, η Mazda θα έχει έντονη παρουσία στην... έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 15 Ιανουαρίου.

Εκεί λοιπόν η ιαπωνική μάρκα θα δώσει το παρόν με συνολικά πέντε βελτιωμένα μοντέλα δημοφιλών μοντέλων της, που θα συνοδεύονται από το αγωνιστικό MX-5. Συγκεκριμένα θα δούμε βελτιωμένες εκδόσεις του νέου MX-5, και τις βελτιωμένες εκδόσεις των CX-3, Mazda6 και Mazda2.

To ΜΧ-5 θα το δούμε σε δύο εκδοχές, τις RS Racing concept και NR-A Racing Spec. Το πρώτο θα είναι σε μαύρο χρώμα και θα συνοδεύεται από body kit με κόκκινες λεπτομέρειες, μαύρες ζάντες αλουμινίου και ανάλογης αισθητικής εσωτερικό με μπάκετ καθίσματα και νέο τιμόνι. Το NR-A θα είναι μία πιο... ακραία πρόταση με αγωνιστικό εσωτερικό, roll cage, αυτοκόλλητα και άλλο set up ανάρτησης.

Οι αισθητικές αλλαγές του MX-5 RS Racing θα υπάρχουν και στο Mazda CX-3 Racing, αλλά και στο Mazda6. Να σημειώσουμε πως όλα τα μοντέλα είναι concept και όχι παραγωγής.

Τέλος, στο Τόκιο παρουσιάζονται οι σκληροπυρηνικές εκδόσεις Mazda2 Racing Spec και Mazda MX-5 NR-A Racing Spec, με αγωνιστικά καθίσματα στην καμπίνα, roll cage και άλλες βελτιώσεις.

Την εξάδα θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το αγωνιστικό MX-5 που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα MX-5 Cup.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ