2016-01-03 22:23:11
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη: Οι νοσοκόμες αγγαρειο - μάχοι και ο Πολύγυρος ...πόλη φάντασμα
Αγαπητό Tromaktiko,

Μου έτυχε να ζήσω ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και αυτό. Συγγενικό μου πρόσωπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου παραμονή Πρωτοχρονιάς Ανήμερα γύρω στις 10.00 μετέβηκα κι εγώ απο Θεσσαλονίκη. Έζησα ότι δεν εύχομαι σε κανέναν.

Πρώτο (συγκλονιστικότερο) ότι απαιτούν στην Παθολογική κλινική να έχει συνοδό ο ασθενής, σε έναν χώρο με ανθρώπους με αναπνευστικά παθολογικά αίτια κυκλοφορούν άτομα παντού στους διαδρόμους, μπαίνουν βγαίνουν ότι θέλει ο καθένας χωρίς μάσκες, χωρίς τίποτα με ρίσκο προς τους ήδη πάσχοντες να κολλήσουν οτιδήποτε κουβαλά ο καθένας.

Σε δωμάτιο με 4 ασθενείς τέσσερις συνοδοί που μπορεί να κουβαλούν ότι ίωση υπάρχει.

Σοκαρίστηκα όταν το άκουσα με τα αυτιά μου ότι πρέπει να υπάρχει συνοδός σε παθολογική με ανθρώπους με αναπνευστικά και άλλα σοβαρά νοσήματα.

Το κατάπια και γρήγορα διαπίστωσα για ποιο λόγο .....συνοδοί καθάριζαν τους ασθενείς, έβαζαν τις μάσκες που έβγαιναν απο τους ασθενείς και έκαναν πολλές εργασίες που είναι δουλειά των νοσηλευτριών.


Έχουν έξω απο κάθε δωμάτιο λαμπάκι ειδοποίησης που όταν γίνεται κόκκινο κάποιος ασθενείς ειχε πρόβλημα.Επειδή ήμουν εκεί αρκετές ώρες είδα δεκάδες φορές να ανάβουν τα λαμπάκια και να μην εμφανίζεται κανείς για να αλλάξουν τα δοχεία με τον ορό για να βάλουν θερμόμετρο γιατί πονούσε κάποιος ασθενής έτσι έτυχε πολλές φορές καθόσον ήδη είχα εξαγριωθεί να πάω στο δωμάτιο νοσοκόμων όπου τις βρήκα μία να μιλάει στο κινητό μία να κοιμάται στον καναπέ και μία να κάθεται στην καρέκλα .Όταν τις είπα ότι μία κυρία χωρίς συνοδό έχει πρόβλημα και φωνάζει με κοίταξαν σαν εξωγήινο που τις μιλάει και δεν τον καταλαβαίνουν.

Είδα πολλούς απο τους συνοδούς να κάνουν το ίδιο και τους άκουσα όλους να διαμαρτύρονται για την αγένεια και την μεξικάνικη συμπεριφορά (τεμπέλικη) των νοσηλευτριών.

Τα προσχήματα έσωσε ένας νοσηλευτής με γυαλάκια που έτρεχε και τιμούσε το λειτούργημα και την δουλειά του όπως και ένας νοσηλευτής ψηλός που ήρθε 23.00 και ήταν έπισης ίδιο στυλ.

Η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αν είχε γίνει στην παθολογική Πολυγύρου θα είχε αφήσει 2-3 άτομα νοσηλευτές, για τους οποίους αναρωτήθηκα αν ήταν σε ιδιωτική κλινική θα έκαναν τα ίδια; Αν κινδύνευαν να απολυθούν ή θα έτρεχαν απλά τώρα είναι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει;;;

Η δικαιολογία αν ακουστεί είναι λίγοι κτλ δεν πείθει κανέναν, γιατί πλέον σε πολλούς τομείς του δημοσίου και στα σώματα ασφαλείας συμβαίνει και υπάρχει και το φιλότιμο.

Κορυφαία στιγμή όταν γύρω στις 22.30 μία γιαγιούλα με τους ορούς στα χέρια ζητούσε βοήθεια και πήγα ενημέρωσα τις νοσηλέυτριες και με έγραψαν γιατί σχολούσαν και ξανααπευθύνθηκα στους βραδινούς που ήρθαν στις 23.00 και το παλληκάρι που αναφέρω παραπάνω το έλυσε.

Έκατσα γύρω στις 12 ώρες είδα 12 νοσηλευτές και οι 2 δούλευαν και οι υπόλοιποι έκαναν αγγαρεία υποσχέθηκα στις αγγαρειομάχους ότι θα τις κάνω γνωστές στο πανελλήνιο και τηρώ την υπόσχεσή μου.

Το σύστημα Υγείας νοσεί και όλες οι Κυβερνήσεις έκοψαν χρήματα απο το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου την υγεία με αποτέλεσμα χιλιάδες συνέλληνες να μην έχουν την περίθαλψη που αρμόζει όλους αυτούς τους Κυβερνώντες τους κρίνει η ιστορία κι εμείς .Εύχομαι να τους κρίνει όπως τους αρμόζει και ο Θεούλης που μας βλέπει απο εκεί ψηλά.

Είμαι γεμάτος οργή για αυτά που είδα στον Πολύγυρο και τους δεκάδες συνοδούς 40 ασθενής περίπου ίδιοι συνοδοί που τους απαιτούν οι νοσηλεύτριες να μείνουν εκεί που μεταφέρουν ένα σωρό μικρόβια και αρρώστιες στους ασθενείς.

Άλλη χώρα είναι εκεί στην Θεσσαλονίκη απαγορεύεται σε συγγενείς στα περισσότερα συνοδοί και πάνε ώρες επισκεπτηρίου και καλά κάνουν προστατεύουν τους ασθενείς εκεί στον Πολύγυρο δεν έχει την εποπτεία το Υπουργείο Υγείας και είναι μπέστε σκύλοι άλέστε;;

Τέλος ανήμερα Πρωτοχρονιάς ένα ψιλικατζίδικο σαν μαγαζί ανοιχτό και κανά δυό ζαχαροπλαστεία στην πρωτεύουσα του Νομου Χαλκιδικής........πόλη φάντασμα ...

Το κυλικείο του Νοσοκομείου Κολωνάκι ........πακέτο καφέ 2 ευρώ πατατάκια των 0.9 1.9  ροξ των 0.7  1.9 σάντουιτς το πιο απλό 3 ευρώ. Δεν μιλάω για πάμπερς κλπ προϊόντα σε ένα χώρο με ασθενείς ανθρώπους άρρωστους και συγγενείς αυτών. Η καλύτερη απόδειξη της εκμετάλλευσης ανθρώπων που είναι άρρωστοι υποφέρουν όπως και οι συγγενείς.

Που σε κατάντησαν Πατρίδα μου ......που είναι η ανθρωπιά το φιλότιμο;;

Σάς εύχομαι όλους ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ και να μην χρειαστεί να νοσηλευτείτε στην Παθολογική του Πολυγύρου.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ