2016-01-04 00:30:46
Φωτογραφία για ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙΝΗΤΡΑ...
Για τη νέα νίκη του Ολυμπιακού, όπου απέδειξε ακόμα μία φορά πως είναι σκληρή ομάδα, μίλησε ο Κώστας Φορτούνης, συμπληρώνοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν πολλά κίνητρα και πως θέλουν να προχωρήσουν ψηλά και στην Ευρώπη.

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Διατηρήσαμε το σερί που θέλαμε. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, ξέραμε ότι ο Πανιώνιος στην έδρα του είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, μετά την ισοφάριση δεν αγχωθήκαμε, πιέσαμε και σκοράραμε δύο φορές.

Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι, προηγηθήκαμε, μας ισοφάρισαν, το περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο, είχαμε την ποιότητα να αντιδράσουμε και συνεχίζουμε παρακάτω».

Για τη διαφορά και ποιο είναι το κίνητρο στον Ολυμπιακό από εδώ και πέρα: «Εμείς έχουμε ακόμα κίνητρα. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε και το Κύπελλο μπροστά μας, έχουμε και την Ευρώπη. Θέλουμε κάθε Κυριακή να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστιέται ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε στόχο και την Ευρώπη, θέλουμε να πάμε κι εκεί πολύ ψηλά».

Για τον β’ γύρο: «Πιστεύω πως θα είναι πιο δύσκολο, όλοι μας περιμένουν να μας σπάσουν το αήττητο που έχουμε. Παρ’ όλα αυτά, εμείς δείξαμε σήμερα ότι είμαστε μία πολύ σκληρή ομάδα, πάρα πολύ καλά δουλεμένη και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο και παρακάτω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ