2016-01-04 00:08:11
Φωτογραφία για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΠΑΡΝΤΟ... ΓΙΑ ΟΛΑ!
Για την προσφορά του ερχόμενος από τον πάγκο ρωτήθηκε ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη (1-3) δήλωσε πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάρντο στην κάμερα της NOVA:

«Πολύ χαρούμενος γιατί ξεκινήσαμε τη χρονιά με το δεξί, με μία νίκη, βάζοντας και γκολ. Πολλές φορές ο προπονητής παίρνει την απόφαση να αφήσει κάποιον στον πάγκο, για αυτό όμως προπονούμαστε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι. Κάποιες φορές παίζω λίγο όμως είμαι χαρούμενος γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη, στήριξη κι από τον κόσμο. Έχω αυτοπεποίθηση κι οποιαδήποτε στιγμή μπω στο γήπεδο δίνω τα πάντα», ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός πως έρχεται αρκετές φορές από τον πάγκο και δίνει λύσεις: «Θέλω να προσφέρω στην ομάδα είτε από τον πάγκο είτε από την αρχή, για αυτό κάνω ό,τι μπορεί για να προσφέρω. Δεν με πειράζει εάν θα έρθω από τον πάγκο ή θα ξεκινήσω».


Για το εάν πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια και με την εθνική στο πρώτο μισό της σεζόν κι αν του έκανε καλό η άδεια: «Είχα πολλά παιχνίδια συνεχόμενα, πολλά λεπτά, συνεχόμενες υποχρεώσεις κι είχε βγει η κούραση. Μιλάω με τον προπονητή μου, χρειαζόταν η άδεια για να δω την οικογένειά μου, να ξεκουραστώ κι είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινήσαμε με νίκη τον δεύτερο γύρο».

Για το ποιος είναι ο MVP: «Όλη η ομάδα. Εάν δεν δούλευε η ομάδα σαν οικογένεια, δεν θα είχε καταφέρει να πάρει αυτά τα αποτελέσματα».

Για το εάν η διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ομάδες είναι πως έχει πολλούς καλούς παίκτες: «Έτσι είναι η ομάδα μας, έχει πολλούς καλούς παίκτες κι από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή, ποιον θα βάλει στην ομάδα να βοηθήσει. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα, σημασία έχει πως όλοι μαζί δουλεύουμε σαν οικογένεια για την ομάδα».

Τέλος, για το εάν είναι χαρούμενος στην Αθήνα: «Πολύ χαρούμενος, η οικογένειά μου περνάει καλά είμαι κι εγώ καλά έτσι, μου αρέσει η πόλη, οι Έλληνες πάντα μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος στην Αθήνα και στον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ