2016-01-04 15:47:20
Φωτογραφία για ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο αήττητος Ολυμπιακός παράλληλα με τον… περίπατο εντός συνόρων, έχει βάλει τις βάσεις για την Ευρωπαϊκή καταξίωση.

Το τμήμα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, αποτελεί κατά 95% την Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης που κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξήχθη στο Καζάν και εξασφάλισε την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Με την προσθήκη του παγκόσμιου τερματοφύλακα (ασημένιο μετάλλιο στο Καζάν) Γιόζιπ Πάβιτς και του Αμερικάνου αμυντικού Τζέσε Σμίθ, δεν θα μπορούσε να έχει άλλες βλέψεις από την Ευρωπαϊκή καταξίωση. Αυτός είναι και ο στόχος ο οποίος έχει τεθεί... η παρουσία της ομάδας στο Final-6 της Βουδαπέστης.

Στις πρώτες 4 αγωνιστικές του Α ομίλου για το LEN Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός μοιάζει ανίκητος μιας και έχει μια νίκη στο Παπαστράτειο απέναντι στην μεγάλη του αντίπαλο και φιναλίστ τα δυο τελευταία χρόνια, Πριμόριε Ριέκα, για την πρώτη θέση του ομίλου με 7-4 και τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας με την διοργανώτρια Έγκερ (8-8), την Σπαντάου στην Γερμανία (11-11) και την Μπαρτσελονέτα στην Βαρκελώνη με (7-7). Ο επιθετικός πλουραλισμός και το πνεύμα ομαδικότητας φαίνεται από το γεγονός ότι 5 παίκτες του Θρύλου έχουν από 4 τέρματα (Μυλωνάκης, Φουντούλης, Ντόσκας, Κολόμβος και Μάλιαρακ).


Στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης μιας και η δυναμικότητα του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγαλύτερη από τον δεύτερο. Εννέα νίκες σε εννέα αγωνιστικές με 171 γκολ υπέρ (19/αγώνα) και 30 γκολ κατά (3,3/αγώνα). Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας ο Γιάννης Φουντούλης με 50 τέρματα και ακολουθούν ο Άγγελος Βλαχόπουλος με 24 και οι Γιώργος Ντόσκας και Χριστόδουλος Κολόμβος από 13.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ