2016-01-07 14:48:10
Φωτογραφία για ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ! ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...
Από το πρωί της Τετάρτης, ο τεχνικός διευθυντής του Κολοράντο, βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να κλείσει την μεταγραφή του Πουλίδο.

Η πρόταση του Κολοράντο είναι η μοναδική που ήρθε για τον 24άχρονο επιθετικό. Ωστόσο φαίνεται ότι ο διεθνής επιθετικός δεν έχει ακόμη αποφασίσει το αν θέλει να μετακομίσει στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο νεαρός βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς κυπέλλου με τα Χανιά, γεγονός που αναμένεται να τραβήξει το θέμα τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή. Οι Αμερικανοί ενδιαφέρονται για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ ευρώ, με τον Ολυμπιακό να έχει μεταφέρει το δικαίωμα της τελικής απόφασης στον ίδιο τον Πουλίδο, γεγονός για το οποίο έχει ενημερωθεί και ο εκπρόσωπος του Κολοράντο.

Ο λόγος που ο Ολυμπιακός έδωσε την επιλογή στον ίδιο τον παίκτη είναι το ότι όπως δήλωσε και ο ίδιος, επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, το Μεξικό. Η Τσίβας ωστόσο φαίνεται να μην διεκδικεί πλέον με έντονο ενδιαφέρον τον παίκτη τις τελευταίες δέκα ημέρες, χωρίς όμως να είναι κάτι διασταυρωμένο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ