2016-01-07 18:38:12
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ! VIDEOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕNΟΨΕΙ ΛΑΜΠΟΡΑΛ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας.

Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο και ακόμη το Top 16 βρίσκεται μόλις στην 2η από τις 14 στροφές του, ωστόσο κάθε νίκη είναι σημαντική ειδικά αν πανηγυρίζεται εκτός έδρας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του στην περιφερειακή άμυνα. Ειδικά πάνω στον Γάλλο Φαμπιέν Κοζέρ αφού τον θεωρεί τον βασικό κινητήριο μοχλό των Βάσκων. Μάντζαρης, Χάκετ και ενδεχομένως και Στρόμπερι θα αναλάβουν τον περιορισμό του.

Ένας ακόμη «στόχος» στην τακτική του Ολυμπιακού είναι να… χτυπήσουν στη ρακέτα. Ο Μπουρούσης θα φτάσει στο γήπεδο λίγη ώρα πριν το τζάμπολ έχοντας κάνει σε διάστημα 30 ωρών τη διαδρομή Βιτόρια-Μπιλμπάο-Φρανκφούρτη-Αθήνα και τούμπαλιν, οπότε θα υπάρχει σωματική κούραση, αλλά όπως είναι φυσικό και πνευματικά θα είναι «κάπως» λόγω της απώλεια του μέλους της οικογενείας του, όπω έχουμε αναφέρει. Από εκεί και πέρα οι Τιγί και Ντιοπ δεν είναι σέντερ που φοβίζουν τον αντίπαλο, το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει αφού υπάρχει η εντολή να τους «σημαδεύουν».

Δείτε τα βίντεο του "gazzetta.gr" από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ματς με την Λαμποράλ Κούτσα (21:30-ΕΡΤ2).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ