2016-01-08 06:22:13
Φωτογραφία για “Τελειωμένη η υπόθεση με τους πλειστηριασμούς”
ΠΙΚΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ: “Τελειωμένη η υπόθεση... με τους πλειστηριασμούς”. Πολλοί Έλληνες εκτιμώ ότι θα χάσουν τα σπίτια τους» – δήλωσε ο Ειδικός γραμματέας του ΙΝΚΑ Φώτης Αλεξόπουλος

Τελειωμένη υπόθεση εις βάρος αυτών που έχουν κόκκινα δάνεια θεωρεί ο Ειδικός γραμματέας του ΙΝΚΑ (Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος) ότι είναι το θέμα με τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας. Αυτή ήταν η εκτίμηση και η αποκάλυψη του Φώτη Αλεξόπουλου κατά την παρουσία του στο δελτίο ειδήσεων του Καναλιού ART .

Στην ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με το τι εκτιμά ο ίδιος ότι θα πράξει η κυβέρνηση στις πιέσεις των δανειστών, ο Φώτης Αλεξόπουλος μιλώντας σε δραματικούς τόνους και φανερά απογοητευμένος απάντησε:

«Θεωρώ ότι είναι τελειωμένη υπόθεση οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας για όσους έχουν τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια. Πολλοί άνθρωποι εκτιμώ ότι θα χάσουν την πρώτη τους κατοικία».

Ο Γραμματέας του ΙΝΚΑ θεωρεί ότι βάζουν ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες αρκετών πολιτών να διατηρήσουν τα σπίτια τους, οι όροι που θέτουν οι δανειστές οι οποίοι στην ουσία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για κάτι διαφορετικό.

Μάλιστα εκτίμησε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχει συμφωνήσει με τις σκληρές και αδυσώπητες προτάσεις των δανειστών και είναι θέμα ωρών χιλιάδες πολίτες να λάβουν την λυπητερή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ