2016-01-08 10:42:11
Φωτογραφία για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΡΥΘΜΟ
Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radiο 103.3 στη Βιτόρια, για τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα (76-82).

Ο Ολυμπιακός έκανε το "δύο στα δύο" στο Top 16 σε βάρος της Λαμποράλ Κούτσα, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να επισημαίνει μετά το τέλος του αγώνα πως "οι δύο νίκες στα πρώτα δύο ματς μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και τίποτα. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Συνεχίζουμε τη δουλειά για τα επόμενα ματς".

Για τις διαφορές σε σχέση με το ματς της κανονικής περιόδου, είπε: "Δεν τους αφήσαμε να βρουν το ρυθμό που τους αρέσει, δηλαδή τους εμποδίσαμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να βρουν εύκολους πόντους, με σουτ από την περιφέρεια. Τους κόψαμε το ρυθμό και πήγαμε είτε εμείς σε αιφνιδιασμούς, είτε σε σετ επιθέσεις".

Για το πως προετοιμάστηκαν, αναφορικά με τον Γιάννη Μπουρούση: "Πιστεύαμε ότι ο Γιάννης θα παίξει, παρότι του έτυχε κάτι δυσάρεστο. Δουλέψαμε στην αντιμετώπισή του στο λόου ποστ, κάναμε καλή δουλειά και αυτό ήταν ένα κομβικό σημείο για να φτάσουμε στη νίκη. Σε αυτόν τον όμιλο μετράει η διάρκεια. Δε μετράει ποιος θα κερδίσει σήμερα ή αύριο και εμείς κοιτάμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε για να προκριθούμε".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ