2016-01-09 18:34:09
Φωτογραφία για Κύπρος: Kυνηγοί χρησιμοποίησαν σκύλο ως στόχο και τον πυροβολούσαν
Η Λία είναι ένα ήρεμο και φιλικό κυνηγόσκυλο που βίωσε δυστυχώς την κακή ανθρώπινη πλευρά σε όλο της το μεγαλείο. Η σκυλίτσα πιθανότατα να μην ήταν πλέον χρήσιμη για τον κυνηγό – ιδιοκτήτη της κι έτσι την εγκατέλειψε. Η ιστορία όμως τελειώνει εδώ, αφού φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί ως στόχος από κυνηγούς, οι οποίοι την πυροβόλησαν πολλές φορές στο σώμα και στο κεφάλι της με αποτέλεσμα να χάσει την όρασή της.

Η σκυλίτσα βρέθηκε από μία φιλόζωη κυρία να περπατάει στην άκρη του δρόμου φοβισμένη και την μάζεψε. Είναι τυφλή και σκελετωμένη από την ασιτία. Τώρα η μικρούλα αναρρώνει και περιμένει ένα σπίτι που θα την υιοθετήσει και θα την αγαπήσει για πάντα.

Γι’ ακόμη μια φορά βλέπουμε το σκληρό πρόσωπο (μερικών) κυνηγών της Κύπρου. Αν μπορούν με τόση ευκολία να πυροβολούν ένα αβοήθητο σκυλί μήπως είναι ικανοί και για άλλα; Πώς μπορεί ο νόμος ν’ αλλάξει έτσι ώστε οι άδειες κυνηγιού και κατά συνέπεια για κατοχή όπλου να δίνονται με μεγαλύτερο έλεγχο; Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ