2016-01-11 13:20:00
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (PHOTOS)
Το εγκώμιο του Μάρκο Σίλβα πλέκουν οι συμπατριώτες του στην Πορτογαλία αναφερόμενοι στο ιστορικό ρεκόρ του Ολυμπιακού των 17 σερί νικών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει «φτιάξει» για τα καλά το όνομά του στην Πορτογαλία. Τα συνεχή δημοσιεύματα για το πρόσωπό του στη χώρα του σχετικά με τα όσα έχει πετύχει ως τώρα με τον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό και με τη φημολογία που υπάρχει για την Πόρτο αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Μετά και από το χθεσινό επίτευγμα με τη νίκη του Θρύλου απέναντι στον Λεβαδειακό, ο Ολυμπιακός «έσπασε» το ρεκόρ των 16 σερί νικών που είχε από την εποχή του Σόλιντ και σύσσωμος ο Πορτογαλικός Τύπος αποθέωσε τον προπονητή των ερυθρόλευκων, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sdna.gr".

«Τεράστιος Μάρκο Σίλβα, ακόμη ένα ρεκόρ» γράφει η O'Jogo, επισημαίνοντας πως «υπό τις οδηγίες του ο Ολυμπιακός ξεπέρασε επιτεύγματα του παρελθόντος σπάζοντας κάθε ρεκόρ».


«Ο Μάρκο Σίλβα κάνει ρεκόρ νικών και γράφει ιστορία με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει θριαμβευτικά 17 σερί νίκες», αναφέρει η Record, η οποία στέκεται στην τεράστια διαφορά των 18 πόντων που έχουν πάρει οι ερυθρόλευκοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η A Bola με τη σειρά της παρουσιάζει τις δηλώσεις του ίδιου του πρωταγωνιστή, Μάρκο Σίλβα και την περηφάνια που νιώθει για την επίτευξη αυτού του ρεκόρ τονίζοντας πως «ο Μάρκο Σίλβα γράφει ιστορία στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό».

Ακόμα περισσότερο αποθεωτική η εφημερίδα Sol. «Ο Μάρκο Σίλβα στην πόρτα του Ολύμπου», αναφέρει η εφημερίδα, προσθέτοντας το λατινικό ρητό «ήρθα, είδα, νίκησα».

«Θριαμβευτικό ρεκόρ για τον Μάρκο Σίλβα στο ελληνικό πρωτάθλημα», επισημαίνει η Diario De Noticias τονίζοντας πως «οι πρωταθλητές Ελλάδας με την 17η σερί νίκης τους φτάσανε τους 51 πόντους, με 18 βαθμούς διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League».

Τέλος το maisfutebol γράφει: «Ιστορικό ρεκόρ για τον Μάρκο Σίλβα στην Ελλάδα με τη 17ην σερί νίκη του Ολυμπιακού που σπάει προηγούμενο ρεκόρ, το οποίο κρατούσε από τη σεζόν 2005-2006».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ