2016-01-13 14:46:07
Φωτογραφία για Αποκάλυψη: Αυτοί ήταν οι Γερμανοί που σκοτώθηκαν στο χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη...
Θα έμεναν λίγες ώρες στην Κωνσταντινούπολη Αλλά ήταν αρκετές για να φανούν "συνεπείς" στο ραντεβού με τη μοίρα. Οι Γερμανοί τουρίστες που σκοτώθηκαν στην τρομοκρατική επίθεση στη πλατεία Σουλτάν Αχμέτ, ανάμεσα στην Αγιά Σοφιά και το Μπλε Τζαμί, επρόκειτο να φύγουν σήμερα Τετάρτη (13.01.2016) για το Ντουμπάι.

Το ταξίδι του γκρουπ των Γερμανών τουριστών είχε οργανώσει το πρακτορείο Lebenslust Touristik. Το τουριστικό γραφείο, όπως ανακοίνωσε, δεν γνωρίζει ακόμη ποιοι από τους πελάτες του είναι ανάμεσα στους νεκρούς από την επίθεση καμικάζι σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Κωνσταντινούπολης.

Το γκρουπ των τουριστών που έφθασε το βράδυ της Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη αριθμούσε 33 άτομα από όλη τη Γερμανία και επρόκειτο να ταξιδέψει σήμερα αεροπορικώς για το Ντουμπάι, πριν συνεχίσει τις διακοπές του στο Αμπού Ντάμπι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, ένα ζευγάρι συνταξιούχων από την ανατολική πόλη Φάλκενσεε είναι μεταξύ των θυμάτων, όπως και δύο άνδρες και μια γυναίκα από το δυτικό κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο. Η εφημερίδα Berliner Zeitung αναφέρει ότι ένας Βερολινέζος συγκαταλέγεται στους νεκρούς.

"Το έδαφος σειόταν. Ήταν όντως φοβερό", διηγείται Γερμανίδα τουρίστρια που βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης μαζί με την κόρη της, στη Bild. Στην ίδια εφημερίδα, ο 59χρονος Νορβηγός Γιοστέιν Νίλσεν, που τραυματίστηκε στο γόνατο κατά την επίθεση αναφέρει: " Ανθρώπινα μέλη ήταν διάσπαρτα σε όλη την πλατεία".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ