2016-01-16 06:17:30
Φωτογραφία για Αυτό το όπλο ακριβείας είναι η τελευταία προσθήκη στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ
Οι απειλές στη θάλασσα μπορεί να είναι αιφνιδιαστικές και το Ναυτικό των ΗΠΑ θα πρέπει να είναι πάντα σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα.

Γι 'αυτό το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έχει επενδύσει σε μια σειρά τεχνολογιών για την προστασία των πλοίων της, που εκτείνονται από πυραύλους ανάσχεσης έως νέα πρωτότυπα λέιζερ. Αλλά για τις απειλές από πολύ κοντινή απόσταση, το Πολεμικό Ναυτικό έχει μια τελευταία γραμμή άμυνας, το Phalanx Close-In Weapon System (CIWS).

Κατασκευασμένο από τη Raytheon, το Phalanx CIWS Gatling είναι ένα οπλικό σύστημα κοντινής εμβέλειας για την άμυνα κατά των αντιτορπιλικών βλημάτων.

Το σύστημα CIWS είναι εγκατεστημένο σε κάθε πλοίο του Ναυτικού, καθώς και σε πλοία επιπλέον 24 χωρών σε όλο τον κόσμο.

Το σύστημα χρησιμοποιείται κυρίως για την ανίχνευση, την παρακολούθηση και την καταστροφή των εχθρών πριν προλάβουν να χτυπήσουν το πλοίο.

Ωστόσο, το σύστημα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ενάντια και στα σκάφη που πλησιάζουν. Εδώ, το CIWS κλειδώνει και επιτίθεται σε ένα ταχύπλοο σκάφος που πλησιάζει.

Με τη σωστή αναβάθμιση λογισμικού, το CIWS μπορεί να ενισχυθεί με το πυραυλικό σύστημα άμυνας SeaRAM, το οποίο διευρύνει την εμβέλεια του όπλου και επιτρέπει τη στόχευση των ελικοπτέρων, αεροπλάνων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

 

ΠΗΓΗ: http://www.newmoney.gr/diethni/267550-aito-to-oplo-akribeias-einai-i-teleitaia-prosthiki-sto-polemiko-naitiko-ton-ipa
kranos
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
“Χωματερή” η… ΕΛ.ΑΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
“Χωματερή” η… ΕΛ.ΑΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ