2016-01-16 17:52:09
Φωτογραφία για Της έκλεψε την τσάντα που περιείχε εκατοντάδες ευρώ – Στα χέρια των αρχών ο 33χρονος
Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χθες το βράδυ ένας 33χρονος ο οποίος είχε κλέψει από μία ανυποψίαστη γυναίκα την τσάντα της Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν ο 33χρονος πήρε το μηχανάκι του και κατέβηκε βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου. Σε κεντρικό δρόμο είδε μία 47χρονη που περπατούσε με την τσάντα στο χέρι και αποφασίζει να την κλέψει.

Βάζει μπροστά το μηχανάκι του και αρπάζει την τσάντα από τα χέρια της 47χρονης η οποία περιείχε μέσα 1.200 ευρώ σε μετρητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Η άτυχη γυναίκα ειδοποίησε αμέσως τις αρχές με τους αστυνομικούς μέσα σε λίγη ώρα να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν τον 33χρονο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες  τις οποίες είχε αφαιρέσει ο 33χρονος τον Ιούλιο του 2015 από έναν 37χρονο και στις 13 Ιανουαρίου από έναν 46χρονο, η τσάντα της 47χρονης με μέρος των χρημάτων.

Όλα αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ