2016-01-17 19:43:25
Φωτογραφία για Θ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι πάγκος ούτε του Τσίπρα ούτε του Μητσοτάκη. Είναι ο νέος πόλος της σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας», αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο «Έθνος». Όπως αναφέρει: «Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει η παράταξη των Δημοκρατών και Σοσιαλιστών και από την άλλη το Λαϊκό Κόμμα. Στη χώρα μας, υπάρχει ένα παροδικό φαινόμενο, η ξαφνική ισχυροποίηση του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς, με αυταπάτες και ιδεολογικές αγκυλώσεις που οδήγησαν στα αδιέξοδα του καλοκαιριού και σύντομα δυστυχώς θα οδηγήσουν και σε νέα», σημειώνει ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Για να μην οδηγηθούν οι πολίτες λοιπόν σε ακραίες λαϊκίστικες φωνές πρέπει να ισχυροποιηθεί ο σοσιαλδημοκρατικός πόλος όπως συμβαίνει και σε όλη την Ευρώπη» προσθέτει.

Αναφερόμενος στην πορεία και τις εξελίξεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη σημειώνει: «Τα μετεκλογικά βήματα δεν είναι όσο γρήγορα θα έπρεπε. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος για την Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι η αδράνεια, το σημειωτόν και η κυριαρχία μίας τάσης δικαίωσης με όρους παρελθόντος αντί της φυγής προς τα εμπρός. Τώρα έφθασε η ώρα για άλματα μπροστά από όλους με όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος».

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ