2016-01-19 14:51:42
Φωτογραφία για Εμείς ξέρουμε καλύτερα...
Αγαπητό Tromaktiko,

Ακούγοντας τον απίστευτο κατά τα άλλα... Κο Άδωνη Γεωργιάδη να λέει αυτή την κουβέντα μου ήρθε αυτόματα η σκέψη πως εμείς όλοι που ψηφίζουμε (υποθετικά) για την αλλαγή του "παλιού" συστήματος, είμαστε τουλάχιστον ηλίθιοι και ανεγκέφαλοι. Φύγε εσύ δηλαδή γιατί δεν ξέρεις τα κόλπα... Εμείς τα ξέρουμε καλύτερα! Και ναι, οι διορισμοί κάτω από το τραπέζι δεν συγχωρούνται με τίποτε και από κανέναν όταν έχεις άξιο ανθρώπινο δυναμικό που ψάχνει στα σκουπίδια για να επιβιώσει. Αλλά και η υποκρισία δεν έχει όρια!

Δηλαδή οι άνθρωποι που εφεύραν τη διαπλοκή (αριστεροί και δεξιοί, αφού η λαμογιά δεν έχει ιδεολογία και χρώμα) δίνουν μάθημα τιμιότητας σ' εμάς που καθόμαστε και τους κοιτάμε και δεν παίρνουμε τα παλούκια να τους πετάξουμε στη θάλασσα. Και μιλώ για όλους όσους προσβάλουν τη νοημοσύνη μας από όπου και αν προέρχονται. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, λέει ο λαός. Αλλά τέτοιοι που είμαστε τέτοιους πολιτικούς θέλουμε να μας κυβερνάνε (απόσπασμα από την ταινία "Υπάρχει και φιλότιμο"). 


Η χθεσινή εκπομπή πάντως ήταν ενδεικτική του κλίματος που διαμορφώνεται από τα ΜΜΕ για το τι θέλει το ανήσυχο "παλαιό" σύστημα που δεν θέλει να εγκαταλείψει την κουτάλα με τίποτε και εφευρίσκει απίθανους τρόπους εκφοβισμού της κοινωνίας. Ποιος στραβός δε θέλει το φως του! Και ποιος πατέρας δε θέλει τα παιδιά του να συνεχίσουν το κατά τα άλλα ευεργετικό για την τσέπη, ωχ συγγνώμη, για την πατρίδα ήθελα να πω, έργο του. Ο λαός και πάλι το καημένο θύμα που παλεύουν όλοι οι ευπατρίδες να σώσουν. Εμάς ποιός θα μας σώσει από αυτούς;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ