2016-01-19 16:18:15
Φωτογραφία για ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΓΙΑ 15 ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Σ' αγώνα της 18ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στα Χανιά ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα μας παραμένει αήττητη στη διοργάνωση αφού μετά από 15 αγώνες έχει να επιδείξει 13 νίκες και 2 ισοπαλίες. Τα γκολ σημείωσαν οι Βρουσάϊ, Μεγαρίτης με τον Ολυμπιακό να έχει ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο να σημειώσει περισσότερα.

Στο 28' ο Κώστας Τσιμίκας βγάζει ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Μάριος Βρουσάϊ με σουτ ανοίγει το σκορ για τον Ολυμπιακό. Το 2-0 σημειώθηκε στο 41'. Ο Δημήτρης Νικολάου πασάρει μέσα στην περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Κώστα Κιρτζιαλίδη και καταλήγει στον Κώστα Μεγαρίτη ο οποίος από κοντά με πλασέ σκοράρει.

Στο 46' και στο 49' ο Κιρτζιαλίδης είχε δυο κλασσικές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ στο 56' και στο 77' ήταν σειρά του Τόλι να απειλήσει με δυο δυνατά σουτ τον τερματοφύλακα του Πλατανιά χωρίς όμως να πετύχει τον στόχο του. Στο 81' ο σκόρερ του 2ου τέρματος, Μεγαρίτης, είχε δοκάρι!


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαμε. Κρατάμε τη νίκη και ειδικά την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας αφού έχουμε ακόμη 15 παιχνίδια στη διοργάνωση. Κάθε αντίπαλος θέλει προσοχή".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:Κασωτάκης, Τσατσαρώνης, Σταθινάκης, Μαραγκουδάκης, Ρουσσάκης Μ, Ζίκο, Κοκκάκης, Τσέλα, Καμπόσος, Ρουσσάκης Ε, Σκουλουδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Τόλι, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Νικολάου, Ρέτσος, Μανθάτης, Μεγαρίτης, Πλέγας (71' Τσιλίκης), Βρουσαϊ, (80' Κηπουρός), Κιρτζιαλίδης (75' Βάρκας).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ