2016-01-19 16:54:13
Φωτογραφία για Το Microsoft Lumia 650 έρχεται τον Φεβρουάριο, ίσως το μόνο για το 2016
Το Lumia 650 θα είναι το επόμενο smartphone της Microsoft με... λειτουργικό σύστημα Windows 10 με το λανσάρισμά του να αναμένεται να γίνει την 1η Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Windows Central το Lumia 650 θα είναι μία συσκευή με mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά και premium εμφάνιση, η οποία θα διατίθεται σε προσιτή τιμή.

Επιπλέον, άλλες… διαδικτυακές φήμες θέλουν το Lumia 650 να αποτελεί τη μόνη συσκευή που θα λανσάρει η Microsoft εντός του 2016, στοιχείο που δημιουργεί απορίες για την ευρύτερη στρατηγική της εταιρείας σχετικά με τις φορητές της συσκευές.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας φήμες σχετικά με την πρόθεση της Microsoft να λανσάρει μία ολοκαίνουργια σειρά Surface phones με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Ίσως λοιπόν η απουσία περισσότερων Lumia συσκευών το 2016 να σημαίνει ότι η αμερικανική εταιρεία κάνει χώρο για την έλευση μιας νέας σειράς συσκευών. Σε κάθε περίπτωση μυστήριο αποτελεί η τύχη του Lumia 850 για το οποίο επίσης υπήρξαν πρόσφατες διαρροές.


Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Lumia 650, όπως είναι φυσικό, αποτελούν αποτέλεσμα εικασιών καθώς τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Έτσι πιστεύεται ότι θα έχει οθόνη διαγωνίου πέντε ιντσών και ανάλυσης 720p. Ενδέχεται επεξεργαστής να είναι ο Snapdragon 210 ή 212 δημιουργώντας έτσι και μια προδιάθεση και για το χαμηλό επίπεδο της τιμή του.

Αναμένεται να διαθέτει μνήμη RAM μεγέθους 1GB, κύρια κάμερα ανάλυσης 8 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel. Ο αποθηκευτικός του χώρος θα περιορίζεται στα 8GB με δυνατότητα ωστόσο περαιτέρω επέκτασης μέσω καρτών microSD. Αν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν προδιαθέτουν για εντυπωσιακές επιδόσεις εντούτοις η Microsoft ίσως χρυσώσει το χάπι προσθέτοντας μεταλλικά μέρη στο Lumia 650. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ