2016-01-21 08:20:06
Φωτογραφία για Σκηνές από ταινία δράσης στην Κομοτηνή: Έντυσαν τον Βαγγέλη Αποστόλου αστυνομικό για να φύγει;
Όμηρος για σχεδόν 13 ώρες στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας στην Κομοτηνή έμεινε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου. Αργά το βράδυ της Τετάρτης (20.01.2016) η... πολιορκία λύθηκε και μια πληροφορία που "κυκλοφόρησε" προκαλεί τουλάχιστον αίσθηση.

Πρώτα άρχισε να "κυκλοφορεί" στο twitter και στη συνέχεια διαδόθηκε. Τι; Ότι πριν οι αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας στην Κομοτηνή λύσουν την... πολιορκία, επιχειρήθηκε να φυγαδευτεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και μάλιστα ντυμένος αστυνομικός!

Την πληροφορία, όπως αναφέρει το alexpoli.gr, επιβεβαίωσαν κάποιοι από τους αγρότες που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στην Κομοτηνή: επιχειρήθηκε να φυγαδευτεί ο κ. Αποστόλου και για να γίνει αυτό είχε φορέσει στολή αστυνομικού.

Όμως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους τον αναγνώρισαν και επικράτησε ένταση, με αποτέλεσμα ο υπουργός να επιστρέψει στο εσωτερικό του κτιρίου και να συνεχιστούν οι... διαπραγματεύσεις για να λυθεί η πολιορκία.

Τελικά, χρειάστηκε η παρέμβαση εισαγγελέα. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κωνσταντίνα Μαλισσάρη συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των αγροτών και τελικά μετά από διάλογο βρέθηκε η συμβιβαστική λύση και ο Βαγγέλης Αποστόλου έφυγε από την Κομοτηνή για Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θρήνος για τον Eminem...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θρήνος για τον Eminem...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ