2016-01-21 23:54:43
Φωτογραφία για ΕΔΕΣΣΑ: Με ενταση ολοκληρωθηκε η συνελευση των αγροτων στο διοικητηριο [photo+video]
Σε υψηλούς τόνους ολοκληρώθηκε η συνέλευση των αγροτών Έδεσσας σήμερα Πέμπτη στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του διοικητηρίου Η συντονιστική επιτροπή αποτελούμενη από τους Ροδοβίτη Γ., Γιώρα Γ. και Πρόιο Λαζ., ανταποκρινόμενη στις επιταγές των ημερών κατάφεραν σε μια αίθουσα που ήταν γεμάτη ασφυκτικά από αγρότες να μεταφέρουν τον παλμό και την πραγματικότητα που επικρατεί στον υπόλοιπο Νομό αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια.

Η γενικότερη εικόνα μπορούμε να πούμε ότι χαρακτηρίστηκε από ένταση, οργή και αγανάκτηση, για όσα δυσάρεστα ετοιμάζει για τους αγρότες η κυβέρνηση.

Τονίστηκε ιδιαίτερα από τους οργανωτές ότι ενημερώθηκαν όλοι οι βουλευτές του Νομού για την επικείμενη συνέλευση αλλά τους προμήνυσαν πως αν ψηφίσουν το νομοσχέδιο-ταφόπλακα και πως αν δεν στηρίξουν έμπρακτα τους αγρότες καλύτερα να μην ξαναεμφανιστούν στα χωριά.

Κατά τη διάρκεια επενέβησαν αρκετοί ομιλητές τόσο από τα χωριά της Έδεσσας όσο και από της Βεγορίτιδας.


Αποφασίστηκε να οργανωθούν ανά 2 εκπροσώπους σε κάθε χωριό για καλύτερη αποτελεσματικότητα και η πρώτη συνάντηση με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα να πραγματοποιηθεί αύριο και μέχρι την Κυριακή από τις 10.00 το πρωί στα φανάρια και τη Δευτέρα το πρωί, να πραγματοποιηθεί πορεία στην πόλη της Έδεσσας.

Στη συνέλευση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημ.Γιάννου, ο Δημ.Σύμβ. Αλμωπίας, Γιάν.Ρόσης, και υποψ. με τη Λαϊκή Ενότητα από την Άρνισσα, Νικ.Τσίγκας.

Παρακάτω παραθέτουμε εικόνες και βίντεο από τη συνέλευση:
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ