2016-01-23 14:50:47
Φωτογραφία για Κλείνουν συμβολικά σήμερα την Εθνική Οδό οι αγρότες της Πιερίας
Εντείνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών ενάντια στο νέο Ασφαλιστικό και το φορολογικό που ετοιμάζει η κυβέρνηση Σήμερα Σάββατο οι αγρότες της Πιερίας έχουν αποφασίσει να κλείσουν συμβολικά την Εθνική οδό στο ύψος της ΒΙΟΖΩΚΑΤ από τις 14:00 έως τις 16:00.

Οι Πιεριείς αγρότες δίνουν δυναμκό παρόν στον αγώναα για τα δίκαια αιτηματα τους με πάνω από 500 τρακτέρ στους δύο κόμβους στην Κατερίνης και του Αιγινίου.

Ταυτόχρονα σήμερα έχει προγραμματιστεί να κλείσουν και άλλα σημεία των Εθνικών οδών με κεντρικά σημεία τα Τέμπη, το Κάστρο στη Βοιωτία και τα τελωνεία σε Καστανιές και Κήπους. Την ίδια ώρα αγρότες θα αποκλείσουν επίσης τα Μάλγαρα και τον παράδρομο της Εγνατίας στα Κερδύλλια. Συμβολικούς αποκλεισμούς θα πραγματοποιήσουν και οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του μπλόκου στο Νισέλι Αλεξάνδρειας ενώ για ένα δίωρο θα μείνει κλειστή η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Έδεσσας στο ύψος της Χαλκηδόνας.

Πάντως, όπως υπογραμμίζουν οι αγρότες, στις προθέσεις τους δεν είναι οι κινητοποιήσεις τους να δυσκολέψουν λοιπές κοινωνικές ομάδες, καθώς, όπως παρατηρούν, το ασφαλιστικό και το φορολογικό αφορούν όλους, ενώ ήδη δέχονται μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα τους από άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

Πηγή

Πηγή: Ολύμπιο Βήμαhttp://olympiobima.gr/kleinoyn-symvolika-simera-tin-ethniki-odo-oi-agrotes-tis-pierias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ