2016-01-28 04:26:08
Φωτογραφία για Δένδιας: Όπως μπορούν να φυλαχθούν τα χερσαία σύνορα μπορούν να φυλαχθούν και τα θαλάσσια σύνορα
O Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην... Β΄Αθήνας Νίκος Δένδιας συμμετείχε σήμερα το πρωί σε συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις στην εκπομπή “Live U”, την οποία παρουσιάζει στον τηλεοπτικό σταθμό Star η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε:

· Ο κ. Μητσοτάκης είχε μία πολύ καλή και τεχνοκρατική, στηριγμένη σε αριθμούς, ομιλία στη Βουλή.

· «Δεν θα πλήξεις, δεν θα πλήξεις, σου έχω ετοιμάσει εκπλήξεις»: Έτσι πηγαίνουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία χρονιά!

· Πρέπει να βοηθήσουμε τον Έλληνα αγρότη να στηριχθεί στα πόδια του χωρίς να έχει ανάγκη τις επιδοτήσεις.

· Είναι αλήθεια ότι οι επιδοτήσεις σε αρκετές περιπτώσεις δεν πήγαν για τους σκοπούς για τους οποίους δόθηκαν.

· Θέμα άμεσης επίλυσης του ασφαλιστικού ως όρος για την πρώτη αξιολόγηση δεν είχε τεθεί από τους δανειστές το ‘14. Μας το έθεσαν λόγω της αβελτηρίας της κυβέρνησης.


· Το ’15 υπολογιζόταν να είχαμε +2,5% στο ΑΕΠ και +3% το ’16. Με τον ΣΥΡΙΖΑ γυρίσαμε σε -0,5% το ’15 και μακάρι να έχουμε οριακή έστω ανάπτυξη το ’16.

· Το 1,8 δις ευρώ από τις ιδιωτικοποιήσεις φέτος έπρεπε να πάει σε κουμπαρά για το ασφαλιστικό και όχι μόνο για το χρέος, με το οποίο υπάρχει εμμονή.

· Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακολουθήσει, μέχρι πριν ένα μήνα τουλάχιστον, μία άφρονα πολιτική στο μεταναστευτικό. Η αρμόδια τότε υπουργός του έλεγε ότι «οι μετανάστες λιάζονται».

· Όπως μπορούν να φυλαχθούν τα χερσαία σύνορα μπορούν να φυλαχθούν και τα θαλάσσια σύνορα. Και για τον Έβρο κάποτε έλεγαν ότι είναι αδύνατον να φυλαχθεί. Ο ρόλος της Frontex είναι διαφορετικός.

· Είχαμε πλήρη σχεδιασμό για προσφυγικό-μεταναστευτικό και ο οποίος υπάρχει ακόμα στα αρμόδια υπουργεία. Δεν τον ακολούθησαν. Αν θέλουν, ας μας ρωτήσουν τουλάχιστον, έστω και διακριτικά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ