2016-01-28 11:28:45
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ... ΝΤΟΡΣΕΪ!
Eκεί που όλα έδειχναν ότι Τζόι Ντόρσεϊ θ'αποτελούσε παρελθόν από την Γαλατάσαραϊ για να υπογράψει σε ομάδα της Ευρωλίγκας, αφού δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση στην Τουρκική ομάδα, έχει κακές σχέσεις με τον Αταμάν και ούτε οι πληρωμές γίνονται στην ώρα τους, μάλλον θα συμβεί το... αντίθετο!

Σύμφωνα  με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το Eurohoops.net από την Τουρκία, ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος έχει προταθεί ξανά στον Ολυμπιακό, θα παραμείνει στην Γαλατά μέχρι το τέλος της σεζόν. Στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του παίκτη και της ομάδας του, μετά και την πρόσφατη παρεξήγηση που έγινε με ένα ποστάρισμα του Ντόρσεϊ στο Istangram, η Τουρκική ομάδα του το… ξέκοψε και είναι στη παρούσα, τουλάχιστον, φάση κατηγορηματική ότι δεν τον αφήνει να φύγει.

Ο Ντόρσεϊ προτάθηκε εκ νέου στους ερυθρόλευκους, όπως σας έχουμε ενημερώσει, αμέσως μετά την φυγή του Σον Τζέιμς, όπως είχε προταθεί και μετά τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ
. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν ενδιαφέρθηκαν για να τον φέρουν πίσω ούτε στη μια περίπτωση, ούτε στην άλλη. Ο Ντόρσεϊ είχε προταθεί και στον Παναθηναϊκό και οι "πράσινοι" που κινούνται για να αποκτήσουν ένα γκαρντ, αλλά και έναν σέντερ με αθλητικές ικανότητες, έδειξαν ενδιαφέρον και ρώτησαν για τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορεί να αποχωρήσει από την Τουρκία, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η Γαλατάσαραϊ, όμως, είπε στον παίκτη: Δεν φεύγεις, θα μείνεις εδώ ως το τέλος της σεζόν.

Ο μεγάλος τους στόχος είναι να κατακτήσουν το Eurocup, γιατί μόνο έτσι μπορούν να βρουν... θέση στην επόμενη Ευρωλίγκα των 16 ομάδων, με τις 11 εγγυημένες θέσεις να έχουν “καπαρωθεί”. Προφανώς, θέλουν να παραμείνουν ισχυροί και έτσι δεν επιθυμούν να χάσουν τον Ντόρσεϊ, παρά το ότι υπάρχουν συνεχώς… εξάρσεις στην σχέση του με τον Αταμάν. Λογικό, αφού αμφότεροι είναι εκκεντρικοί χαρακτήρες!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ