2016-02-02 08:52:11
Φωτογραφία για Έτσι μας κλέβουν οι τράπεζες
Αγαπητό Tromaktiko,

Λέγομαι Ιωάννης Καμούτσης, μένω μόνιμα Θήβα... Έχω από τις 30/11/2015 πρόβλημα με την τράπεζα Πειραιώς. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29/11/2015 επιχείρησα να κάνω ανάληψή 300,00 από ΑΤΜ το οποίο βρίσκεται έξω από υποκατάστημα εδώ στην πόλη μου. Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με κάρτα. Έβαλα την κάρτα στο μηχάνημα, έδωσα PIN και τελικά το χρηματικό ποσό κρατήθηκε μέσα στο μηχάνημα, η δεν ξέρω αν τα έβγαλε κάποια στιγμή αργότερα.

Από την Δευτέρα 30/11/21015 ταλαιπωρούμαι προσπαθώντας να αποδείξω ότι ποτέ δεν έλαβα το χρηματικό ποσό. Έχω στείλει δυο αιτήματα για αμφισβήτηση συναλλαγής τα οποία απορρίφθηκαν. Το σκεπτικό είναι ότι φαίνεται ότι τα λεφτά βγήκαν από το ΑΤΜ.

Συμφώνησε η αρμοδία υπάλληλος του ΑΤΜ με το ταμείο, οπότε από εκεί θεωρούν ότι έλαβα τα λεφτά. Έχω στείλει αίτημα να δούνε τις κάμερες, μήπως μέσω αυτών καταφέρω να αποδείξω του λογού το αληθές. Απάντηση καμία. Έκανα αγωγή στην τράπεζα η οποία θα συζητηθεί το καλοκαίρι του 2016, άπλα μέχρι τότε τα αρχεία των καμερών ίσως δεν υπάρχουνε.


Για να μην σας κουράζω, έχω απογοητευθεί, έχω στεναχωρηθεί και παράλληλα είμαι οργισμένος με την πολίτικη της τράπεζας. Εδώ και 3 μήνες παλεύω για να έρθω σε επαφή με κάποιον υπεύθυνο μέσω τηλεφώνου, με αποτέλεσμα να χρεώνομαι υπέρογκα ποσά στο τηλέφωνο και τελικά άκρη να μην βγάζω. Απαράδεκτοι όλοι με κεφαλαία Γράμματα. Δεν περιμένω να δικαιωθώ.άλλα είμαι αποφασισμένος να το φτάσω ως το τέλος. Το ποσό δεν είναι τόσο μεγάλο ,άλλα στις μέρες μας ,οι τράπεζες κάνουνε τελικά ότι θέλουνε. Όπως λοιπόν ζητάνε από εμάς τα δάνεια μας έτσι και εμείς ως πελάτες, απαιτούμε μία καλή συμπεριφορά και την δικαίωση, στην δίκη μου περίπτωση.

Ευχαριστώ. παρακαλώ όπως δημοσιευθεί.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ