2016-02-02 11:54:32
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Φωτογραφία αρχείουΣυναντήσεις με τη Φώφη Γεννηματά και τον Φώτη Κουβέλη θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός υποδέχεται σήμερα στη 13:00 στο Μαξίμου, την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατόπιν αιτήματός της για το μεταναστευτικό. Οι δύο πολιτικοί αναμένεται να επεκταθούν και σε άλλα θέματα. Αργότερα, και συγκεκριμένα στις 14:30, ο κ. Τσίπρας θα υποδεχτεί τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η σημερινή παρουσία του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ στο Μέγαρο Μαξίμου ανοίγει εκ νέου την υφέρπουσα συζήτηση για πιθανή πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται εισηγήσεις να προσφύγει πάλι στη λαϊκή ετυμηγορία εφόσον η κυβέρνηση δεν καταφέρει να καταλήξει σε έναν έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές για το Ασφαλιστικό και παράλληλα οι κοινωνικές κινητοποιήσεις εξακολουθήσουν να την πιέζουν αφόρητα. Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι συνεργάτες του πρωθυπουργού και κορυφαίοι υπουργοί «φλερτάρουν» με την ιδέα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, εφόσον η κυβέρνηση κληθεί, υπό την πίεση του ΔΝΤ, να ψηφίσει πιο ακραία μέτρα από αυτά που περιλαμβάνει η πρότασή της για το Ασφαλιστικό και ταυτόχρονα δεν βρει την παραμικρή πολιτική ή κοινωνική συναίνεση στο εσωτερικό.

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ