2016-02-02 22:30:19
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ... ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ!
Την… πόρτα του NBA και των Μπόστον Σέλτικς είχε κλείσει, στο παρελθόν, η Αρμάνι Μιλάνο στον Γιάννη Μπουρούση, όπως αποκάλυψε ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού.

Η Αρμάνι είχε αποτελέσει έναν από τους λόγους που ο Γιάννης Μπουρούσης δεν αγωνίστηκε στο NBA.

Όπως αποκάλυψε ο διεθνής σέντερ, η ομάδα του Μιλάνου δεν του είχε επιτρέψει να πάει στους Σέλτικς, ενώ νωρίτερα είχε προτιμήσει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, παρά να μετακομίσει στους Σπερς.

Επίσης, ο Μπουρούσης δήλωσε πως ήταν πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα τη φετινή σεζόν, ενώ στο τέλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης στην εκπομπή «Pick 'n Roll» του «OTE TV»:

Για το μούσι του: «Ναι, το μούσι μεγαλώνει»!

Για τα επιτεύγματά του στην Λαμποράλ: «Όπως ξέρετε, αν έχεις εξέλιξη και πρόγραμμα, αν είσαι καλά και αισθάνεσαι καλά, σίγουρα θα βγουν κάποιες ατομικές διακρίσεις
. Η δουλειά αυτή προέρχεται μέσα από την ομάδα. Είμαστε μια νεανική ομάδα. Δεν είχαμε τόσο υψηλούς στόχους εξ αρχής. Παίζαμε παιχνίδι με παιχνίδι. Βελτιωνόμασταν στο παρκέ και δουλεύαμε σκληρά. Ο Περάσοβιτς κάνει εκπληκτική δουλειά στην προπόνηση και μας έχει και χαλαρούς και σκληρούς. Είναι σκληρός τύπος. Προσωπικά δεν με απασχολεί. Προχωράμε».

Για την πορεία του και το αν ήταν στο πεπρωμένο του να πάει στην Λαμποράλ: «Δεν είναι ψέματα. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Κίνα. Προσπάθησα να διεκδικήσω το μίνιμουμ συμβόλαιο στην Αμερική, αλλά δεν έγινε. Στην Κίνα είχα ένα συμβόλαιο μεγάλης οικονομικής αξίας. Αλλά όλα αυτά τα χρόνια δεν κοίταξα το συμβόλαιο. Όταν έφτασε η στιγμή να αποφασίσω, χτύπησε το τηλέφωνο από την Βιτόρια και είπα δεν πάω στην Κίνα και πάω στην Λαμποράλ».

Για το ΝΒΑ: «Θα το σκεφτόμουν ξανά και του χρόνου. Όταν ήμουν τη δεύτερη χρονιά μου στο Μιλάνο, υπήρχε μια κουβέντα με τους Σέλτικς να πάω εκεί. Δυστυχώς το Μιλάνο δεν με άφησε. Όταν μου είπαν ότι με θέλουν, είπα ότι θέλω να πάω να αγωνιστώ. Είχα συναντηθεί και με τον κύριο Πόποβιτς των Σαν Αντόνιο Σπερς στο Βερολίνο, αλλά του είχα πει ότι ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό για να μείνω στο πρωτάθλημα».

Για το τι συνέβη στην Ρεάλ: «Όπως είπε και ο Λάσο, το έχω πει και εγώ. Δεν υπήρχε πρόβλημα μεταξύ μας. Δεν είχε συμβεί κάτι. Απλά άλλαξε το αγωνιστικό πλάνο. Τους αγαπάω όλους εκεί. Δέχθηκα την απόφαση του κόουτς, έκανα τις προπονήσεις και ξεκουράστηκα λίγο. Ελάχιστα βέβαια. Αλλά αυτό ήταν ένα συν για εμένα. Δεν έχω όμως να αποδείξω κάτι. Είμαι καλά στην υγεία μου. Είπα ότι είμαι 32 χρόνων, όταν ήρθα στη Βιτόρια. Έχω ακόμα 4-5 χρόνια μπάσκετ. Θέλω να παίξω καλά».

Για τον Όμιλο στο Top16: «Πολύ δύσκολος όμιλος. Διεκδικήσαμε τη νίκη μέσα στην Μπαρτσελόνα».

Για το προολυμπιακό: «Η σεζόν είναι μεγάλη. Θα δούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ