2016-02-02 23:32:11
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης (2/2) η Άντερλεχτ. Ο λόγος για τους Αλεξάντερ Μπούτνερ και Στέφαν Μπάτζι, τους οποίους καλωσόρισαν στην αντίπαλο του Θρύλου στο Europa League οι Χέρμαν βαν Χόλσμπικ και Μπέσνικ Χάσι.

Αρχικά το λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής της Άντερλεχτ, ο οποίος δήλωσε: «Το βιογραφικό του Μπούτνερ είναι εντυπωσιακό. Πρόκειται για ένα πολύπειρο ποδοσφαιριστή. Υπογράψαμε μαζί του συμβόλαιο για πέντε μήνες, ωστόσο στη συμφωνία με τη Ντιναμό Μόσχας υπάρχει και οψιόν αγοράς. Μετά το τέλος της σεζόν θα αποφασίσουμε αν θα τον αγοράσουμε».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος είπε: «Ξέρουμε τις δυνατότητες του Μπούτνερ. Μπορεί να έχει χάσει μερικές προπονήσεις, όμως, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Τον είδα σήμερα στην προπόνηση».

Ο Ολλανδός αριστερός μπακ από την πλευρά του υποστήριξε: «Αν ο προπονητής μου θέλει να αγωνιστώ κόντρα στον Μαλίν, θα το κάνω. Ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου ματς με τη φανέλα της Άντερλεχτ. Πρόκειται για είναι μεγάλο σύλλογο, που μάχεται κάθε χρόνο για τον τίτλο του πρωταθλητή. Είμαι περήφανος που υπέγραψα με αυτή τη σπουδαία ομάδα. Οι στόχοι μου; Ο μεγάλος μου στόχος είναι να γίνω πρωταθλητής».


Τέλος, το λόγο πήρε ο Στέφαν Μπάτζι. Ο Σενεγαλέζος επισήμανε: «Είμαι πολύ περήφανος που υπέγραψα συμβόλαιο με την Άντερλεχτ. Πριν έρθω μίλησα με τους καλούς μου φίλους Κάρα Μποντζί και Σεϊκού Κουγιατέ και μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ