2016-02-03 13:35:51
Φωτογραφία για Δείτε πως κερδίζει ο Πούτιν τους αντιπάλους του σε βιντεοπαιχνίδι... [photos]
Με μια σειρά χιουμοριστικών, αλλά, παράλληλα, «παράξενων» κινουμένων σχεδίων, οι οπαδοί του Βλαντιμίρ Πούτιν θέλουν να τονίσουν ότι ο ηγέτης του Κρεμλίνου είναι «αδιάφθορος»

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν δεν ανέχεται την διαφθορά, ούτε τους πολιτικούς τουαντιπάλους και «στρατολογεί» ηλεκτρικά πριόνια, drones, τρανσφόρμερς και το μαγικό του ρολόι, για να τους εξολοθρεύσει.

Αυτό, τουλάχιστον, αποκαλύπτει μια χιουμοριστική σειρά κινουμένων σχεδίων που δόθηκε στην δημοσιότητα την Δευτέρα από το κίνημα All Russia People's Front (ONF), ένα κίνημα που δημιούργησε ο ίδιος ο Πούτιν το 2011, όταν ήταν πρωθυπουργός της χώρας, με στόχο να φέρει στην Ρωσία «νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και νέες προτάσεις».

Το βίντεο με τα κινούμενα σχέδια θεωρείται «απάντηση» των φίλων του Πούτιν σε πρόσφατη εκπομπή του BBC, στην οποία Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι ο ισχυρός άντρας του Κρεμλίνου είναι διεφθαρμένος, ενώ παράλληλα, δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αποκάλυψαν ότι ο Πούτιν δέχεται κατά καιρούς ακριβά δώρα, όπως ένα πολυτελές γιοτ, που του χάρισε ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς.


Στο επίμαχο βίντεο ο Πούτιν εμφανίζεται σιωπηλός όταν τον πλησιάζουν Ρώσοι αξιωματούχοι, που έχουν κατηγορηθεί για διαφθορά ή πολιτικοί του αντίπαλοι, ενώ, αφού εκείνοι του μιλήσουν για λίγο, αυτός αγγίζει ένα κουμπί στο ρολόι του και... ο αντίπαλος εκτελείται κάθε φορά και με διαφορετικό τρόπο. Ένα drone, ένα ηλεκτρικό πριόνι ή πιράνχας μέσα σε πισίνα, «εξαφανίζουν» όποιον στέκεται εμπόδιο στον Πούτιν.

Την περασμένη εβδομάδα ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε στο Κρεμλίνο ότι 8.800 αξιωματούχοι κατηγορήθηκαν για διαφθορά μόνο τους πρώτους εννέα μήνες του περασμένου έτους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Δημοκρατίας της Καρελίας, ο Victor Chikalyuk, ο οποίος στο βίντεο συναντά τον Πούτιν σε δάσος και ένα τσεκούρι πετιέται μέσα από τα δέντρα και τον αποκεφαλίζει.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ