2016-02-04 12:34:44
Φωτογραφία για Ο λαός πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει
Αγαπητό Tromaktiko,

Tο σχέδιο προερχόμενο από την Nέα Τάξη, είναι να μην... φορολογηθούν οι πλούσιοι άλλα να κατακεραυνωθεί και να καεί η μεσαία τάξη (εισόδημα 35-120 ευρώ χιλ ετησίως), ώστε να πάψει να υπάρχει ως κοινωνικοοικονομικό στρώμα. Αυτό το δήθεν ενδιαφέρον των κυβερνώντων να διορθώσουν “αδικίες” στα κατωτέρα οικονομικά στρωματά με ισοδύναμα μέτρα, δεν θα είναι τίποτα άλλο πάρα μία φορολογική αφαίμαξη της μεσαίας τάξης μέχρι εξαφανίσεως της.

Έτσι θα υπάρχουν μονό φτωχοί πληβείοι που θα υπηρετούν τους πλούσιους. κάτι δε αποστροφές του Τσακαλωτου ότι τάχα μου μπορεί να γίνει και δεξιός, είναι δείγματα της συμφωνηθείσης επερχόμενης λαίλαπας από τα αριστερά ώστε να γίνει πιο εύπεπτη στις μάζες.

Όλα αυτά θα εφαρμοσθούν πιλοτικά στην Ελλάδα με αριστερό προσωπείο για το κάλο του φτωχού και τα αποτελέσματα θα μελετηθούν και θα εφαρμοστούν και στις υπόλοιπες χώρες της γης. Εξ ου και η καθημερινή επίκληση των κυβερνώντων ανά το κόσμο περί global διακυβέρνησης. Ειρωνικά στην Ελλάδα αρχικά έβαλαν τις βάσεις οι δεξιοί και θα ολοκληρώσουν το σχέδιο οι αριστεροί ώστε να υπάρξει και μία επίφαση καθολικής πολίτικης θέλησης από όλα τα κόμματα.


Η μη αντίδραση δε του λάου στα τεκταινόμενα είναι θείο δώρο για του κυβερνώντες και το μονό που πρέπει να αναρωτηθεί κάποιος είναι πως έχει επιτευχθεί αυτή η απραξία που καθίσταται βούτυρο στο ψωμί των επιβαλλόντων την οικονομική δικτατορία. η αριστερή συμμέτοχη στη διακυβέρνηση της χωράς, ήταν ένα τακτικό βήμα προς επίτευξη του προσδοκωμένου στόχου μέσω ικανοποίησης απόκτησης της εξουσίας για τους αριστερούς πολίτικους και τους οπαδούς της αριστεράς, αφού βεβαίως σφυρηλατήθηκαν και καλουπώθηκαν σε καταστάσεις οπού δεν μπορούν να υπερβούν τα εσκαμμένα. Δείτε τι αποκαλύπτεται σίγα σίγα με την καθοδήγηση του Τσιπρα από τον Ομπαμα στις διαπραγματεύσεις με τη Γερμανία και με τι μαφιόζικο τρόπο επετεύχθη. Εξ ου και η άτακτη αλλαγή πλεύσης του Τσιπρα μετά το δημοψήφισμα.

Το συμπέρασμα της υπόθεσης; Βρήκαν και τα κάνουν αιφνιδιάζοντας τους καλοπερνουντες πολίτες. Αν δεν σηκωθούν από τι καρέκλα τους και δεν αντιδράσουν δυναμικά, τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Πραγματική ολιγαρχία και δουλεία του ατόμου. Σε κάθε περίπτωση, κόλαση!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ