2016-02-04 12:35:10
Φωτογραφία για Αχαϊα: Στην εντατική του ΚΑΤ ο τραυματίας εργαζόμενος του πυρηνελαιουργείου
Σε σοβαρή κατάσταση, στην εντατική του ΚΑΤ, νοσηλεύεται ο εργαζόμενος του... πυρηνελαιουργείου, ο οποίος τραυματίστηκε προχθές, ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αυτό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση - παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Πατρών η κατάστασή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. "Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει τη βαθιά του λύπη που άλλος ένας συνάδελφος υπέστη σοβαρό εργατικό ατύχημα, ύστερα από έκρηξη και πυρκαγιά που σημειώθηκε στις 7:05 π.μ. στις 2/2/2016 κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Η κατάσταση του συναδέλφου είναι πολύ σοβαρή. Νοσηλεύεται στην εντατική του ΚΑΤ Αθηνών, αφού πρώτα στο 409 Νοσοκομείο έκανε τραχειοτομή", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και συνεχίζει:.

"Ύστερα από επικοινωνία της Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κας Σταυρούλας Παναγοπούλου Νικολάου με την οικογένεια του εργαζόμενου η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ζητά να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη αυτό το θλιβερό περιστατικό και εάν η επιχείρηση πληρούσε τις προϋποθέσεις Υγιεινής και Ασφάλειας, πιστοποιητικό Ενεργητικής Πυροπροστασίας κλπ διασφαλίζοντας την ανθρώπινη ζωή στην εργασία".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ