2016-02-04 13:44:07
Φωτογραφία για Πώς αντέδρασε μια 19χρονη όταν έμαθε ότι η μητέρα της νοικιάζει το δωμάτιό της στο Airbnb
Έκπληκτη έμεινε η 19χρονη Hannah Speed, όταν διαπίστωσε πως η μητέρα της... νοίκιαζε κρυφά το δωμάτιό της στην επιχειρηματική πλατφόρμα ενοικίασης Airbnb ενώ η ίδια έφυγε από το σπίτι για να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο.

Συγκεκριμένα, η 56χρονη μητέρα της κοπέλα αποφάσισε να βάλει ενοικιαστήριο στο δωμάτιο της κόρης της έναντι 39 δολαρίων τη βραδιά, πέντε μόλις ημέρες αφότου η Hannah έφυγε για να ξεκινήσει μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Durham.

Όταν η Hannah αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί δεν μπορούσε να πιστέψει πώς έκανε κάτι τέτοιο η μητέρα της αφού όπως η ίδια δήλωσε στην Daily Mail είναι παράξενο να ξέρεις πως εισβάλουν άγνωστοι στον προσωπικό σου χώρο. Ωστόσο, έπειτα από μια συζήτηση που είχε με την μητέρα της συμφώνησε να ανταμείβεται με το 10% επί των κερδών.

«Απλά τώρα έχω ένα οικονομικό κίνητρο και προσπαθώ να μην σκέφτομαι πάρα πολύ τους ανθρώπους που κοιμούνται στο κρεβάτι μου» δήλωσε η ίδια.


Πάντως, η Hannah αναγκάστηκε να κοιμηθεί για μερικά βράδια την περίοδο των Χριστουγέννων σε κάποιο άλλο διαθέσιμο δωμάτιο του σπιτιού αφού το δικό της είχε νοικιαστεί, παρά τις διαβεβαιώσεις της μητέρας της πως την περιόδους των διακοπών το δωμάτιο θα μένει ξενοίκιαστο.

Πάντως, η κρεβατοκάμαρα δεν θυμίζει σε τίποτα το δικό της παλιό δωμάτιο, παραδέχεται η ίδια αφού έχει μετατραπεί σε ένα τακτοποιημένο και ανάλογα διαμορφωμένο δωμάτιο για τους επισκέπτες.

«Η διακόσμηση του δωματίου μου έχει αλλάξει για να φιλοξενεί τους ξένους» δήλωσε η ίδια στην Daily Mail.

«Κάποιος φεύγοντας σχολίασε πόσο πολύ αγαπά το σκανδιναβικό στυλ που έχει το δωμάτιο» ωστόσο η ίδια είναι απογοητευμένη που η μητέρα της αγόρασε ένα διπλό κρεβάτι για τους πελάτες, ενώ τόσα χρόνια αναγκαζόταν να κοιμηθεί σε μονό.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ