2016-02-04 22:09:22
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ... ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!
Κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού να γεμίσουν το ΣΕΦ και να βοηθήσουν τον Θρύλο να νικήσει την Χίμκι απηύθυνε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων επισήμανε επίσης πως οι πρωταθλητές θα πρέπει να... «πνίξουν» τη ρώσικη ομάδα με τη δυνατή τους άμυνα, η οποία θα τους δώσει ώθηση να βρουν ρυθμό και στην επίθεση.

Υπενθυμίζουμε πάντως πως ο Κώστας Παπανικολάου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη ρώσικη ομάδα. Ο "Παπ" θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Θρύλο από το πρώτο ματς του β’ γύρου του Top-16, όταν και ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ισπανία για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Red Euroleague».

Για την επιστροφή του στον Θρύλο, αλλά και για το ματς με την Χίμκι: «Με ενδιαφέρει να παίζω, όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος. Ο αγώνας με την Χίμκι είναι κομβικός. Ο Ολυμπιακός ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιου είδους παιχνίδια. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όλοι μαζί να κάνουμε το βήμα για τη νίκη. Μακάρι αυτό το ματς να είναι εκείνο που θα κάνει το… κλικ και θα γυρίσει ο διακόπτης».


Για το ποιο είναι το κλειδί για να φτάσει στη νίκη ο Θρύλος: «Εάν δούμε τον Ολυμπιακό της τελευταίας πενταετίας θα δούμε ότι η δύναμή του είναι να βγάζει σημαντικές άμυνες και από εκεί να βρίσκει ρυθμό στην επίθεση. Με τον Σβεντ υπήρξαμε συμπαίκτες στο Χιούστον. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός παίκτης. Η Χίμκι, όμως, έχει αυτά τα αποτελέσματα γιατί λειτουργεί ομαδικά και παίρνει πολλά πράγματα από όλους τους παίκτες της. Υπάρχουν πολλοί χαρισματικοί σκόρερ πάνω από όλα σε αυτή την ομάδα».

Για το δύσκολο όμιλό που βρίσκεται ο Ολυμπιακός: «Ακόμα είναι νωρίς, εννέα αγώνες είναι πάρα πολλοί. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει στο παρελθόν πως ξέρει να ξεπερνάει τις δύσκολες καταστάσεις και να βγαίνει νικητής από αυτές. Η αντίδραση στα δύσκολα είναι κάτι που υπάρχει στο DNA της ομάδας πλέον. Έχει κερδίσει μεγάλο σεβασμό στο εξωτερικό και το έχει καταφέρει με τις κατακτήσεις και τις μάχες του όλα τα τελευταία χρόνια».

Για τους οπαδούς του Θρύλου: «Ο κόσμος ξέρει τι πρέπει να κάνει, γνωρίζει το ρόλο του. Πάντα βοηθάει στα δύσκολα κι αυτό θα συμβεί και τώρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ