2016-02-04 22:50:16
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ... EXTRA ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΕ ΠΑΟΚ
Στον Ολυμπιακό άρχισαν ήδη οι συζητήσεις των παικτών για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν είπε κάτι το ιδιαίτερο στους παίκτες του μία ημέρα μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ούτε και έκανε ουσιαστικές δοκιμές ενδεκάδας για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο οι συζητήσεις των ερυθρόλευκων για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι που πέφτει χρονικά μία ημέρα πριν την επέτειο των θυμάτων της Θύρας 7 - δημιουργώντας ένα έξτρα κίνητρο για όλη την ομάδα - άρχισαν από την Πέμπτη στο Ρέντη. Κάτι απόλυτα λογικό.

«Εμείς ξέρουμε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνουμε με ΠΑΟΚ... Γνωρίζουμε πολύ καλά την σημασία του αγώνα, το τι σημαίνει μία νίκη σε ένα τέτοιο ματς και το πως θα πρέπει να πάμε να πάρουμε το ματς για εμάς και για τον κόσμο μας. Όπως στον α' γύρο έτσι και τώρα που έχουμε και έναν λόγο παραπάνω, παίζοντας στην έδρα μας», είναι οι ατάκες που ειπώθηκαν μεταξύ των ερυθρόλευκων άσων για τη... μάχη με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πρόκειται να... τσιτώσει τους παίκτες του και να τους τονώσει ξανά το ηθικό, μιλώντας τους για τον ΠΑΟΚ την Παρασκευή ή το Σάββατο ενώ θα τους δείξει και πλάνα από την αναμέτρηση της Τούμπας του α' γύρου και άλλα παιχνίδια της ομάδας του Τούντορ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ