2016-02-05 08:50:37
Φωτογραφία για Τα Λευκά Όρη και ο κόλπος της Σούδας «απασχόλησαν» το …Αμερικανικό Ναυτικό
Τα πανέμορφα και υπερήφανα, κατάλευκα αυτήν την εποχή, Λευκά Όρη, που δεσπόζουν του κόλπου της Σούδας, ήταν το θέμα μιας από τις 4-5 φωτογραφίες που διανέμει σε καθημερινή βάση το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, και τη διένειμε χθες, από δραστηριότητες των μονάδων, των πλοίων και των υπηρεσιών του σε όλον τον κόσμο!      

Πιο συγκεκριμένα, με τη λεζάντα «Ναύτες που ανήκουν στις Δραστηριότητες Ναυτικής Υποστηρίξεως του κόλπου της Σούδας (“Naval Support Activity Souda Bay” και πιο συγκεκριμένως με την «Υπηρεσία Ασφαλείας Λιμένος» (Harbor Security), πραγματοποιούν περιπολία ρουτίνας στον κόλπο της Σούδας , επιβαίνοντας στο μήκους 36 ποδών περιπολικό τους.

Το Αρχηγείο του 6ου Στόλου στη Νάπολη της Ιταλίας, διευθύνει και συμμετέχει σε ένα πλήρες φάσμα κοινών διακλαδικών και ναυτικών επιχειρήσεων, συχνά με συμμάχους ή εταίρους , στο πλαίσιο της προωθήσεως και βελτιώσεως των εθνικών ενδιαφερόντων των ΗΠΑ και της Ασφάλειας και της Συνεργασίας στην Ευρώπη και Αφρική». 

Εμείς, πέραν των τυποποιημένων αυτών εκφράσεων της λεζάντας, μένουμε στο περιεχόμενο της ίδιας της φωτογραφίας και της μαγευτικής αντιθέσεως των κατάλευκων ορέων με την καταγάλανη θάλασσα. 

Εξάλλου, «μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις» λέει η γνωστή παροιμία, με την οποία και συμφωνούμε απολύτως. 

Λ.Σ.Μ.

ΠΗΓΗ: http://www.parapolitika.gr/article/343453/ta-leyka-ori-kai-o-kolpos-tis-soydas-apasholisan-amerikaniko-naytiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ