2016-02-06 09:26:00
Φωτογραφία για Μειώνεται η τροφοδοσία του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού;
Όπως δημοσιεύει το CNN GREECE στην ιστοσελίδα του cnn.gr μείωση των μερίδων φαγητού για το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, αποφασίστηκε, σύμφωνα με το σήμα του Α/ΓΕΝ Γ.Γιακουμάκη, προκαλώντας τις αντιδράσεις του προσωπικού.

Όπως αναφέρεται στο σήμα προς όλες τις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού, από την 1η Μαρτίου εντός των μονάδων του θα σιτίζονται μόνο το στρατεύσιμο προσωπικό και όσοι έχουν βάρδια, καθώς θα διατίθενται πλέον μόνο 313 μερίδες φαγητού, τη στιγμή που το πλήρωμα μιας φρεγάτας είναι κάτι λιγότερο από 200 άτομα.

Ουσιαστικά καταργείται το μέτρο που είχε ληφθεί το 2010 με απόφαση του τότε υπαρχηγού ΓΕΝ Νίκου Κρυονερίτη, ο οποίος είχε διατάξει να μπορούν να σιτίζονται τουλάχιστον το μεσημέρι ακόμη και όσοι από το προσωπικό των μονάδων δεν είχαν υπηρεσία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού που παρέμεναν στην υπηρεσία τους για το μεσημεριανό ήταν πάρα πολύ μεγάλος. Το ίδιο συνέβη και στον στρατό και στην ΠΑ, όπου προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για “κόψιμο” μερίδων.

ΠΗΓΗ: http://www.cnn.gr/news/ellada/story/20673/meionetai-i-trofodosia-toy-prosopikoy-toy-polemikoy-naytikoy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ