2016-02-07 10:10:23
Φωτογραφία για ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΤΟΥ ΣΟΥΑΡΕΣ... ΧΑΡΗΚΕ Η ΜΠΕΛΓΚΡΑΝΟ
Το ναυάγιο των συζητήσεων ανάμεσα στη Ναντ και τον Ματίας Σουάρες ήχησε... χαρμόσυνα στα αφτιά των ανθρώπων της Μπελγκράνο, οι οποίοι ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Άντερλεχτ για την απόκτηση του Αργεντίνου.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League δεν... καίγεται να κρατήσει τον 27άχρονο στο ρόστερ της, με την ομάδα της Λατινικής Αμερικής να καλοβλέπει την περίπτωσή του. Η Μπελγκράνο έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε απόκτηση ποδοσφαιριστή μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή τα ΜΜΕ από το Βέλγιο, πάντως, αναφέρουν πως ο Ματίας Σουάρες δεν επιθυμεί τον επαναπατρισμό, αλλά την μετακόμισή του στην Ισπανία. Το μόνο σίγουρο είναι πως δύσκολα θα βρίσκεται στις πρωταρχικές επιλογές του Μπέσνικ Χάσι για τη βασική εντεκάδα της Άντερλεχτ, κάτι που είχε αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς και ο γενικός διευθυντής του βέλγικου συλλόγου, Βαν Χόλσμπικ.

«Ο Σουάρες ήθελε να φύγει. Τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει και δεν λογίζεται ως παίκτης – κλειδί για την Άντερλεχτ. Εμείς προσπαθήσαμε να τον δώσουμε και ήρθαμε σε συμφωνία με τη Ναντ, αλλά ο ίδιος για προσωπικούς λόγους δεν δέχθηκε την πρότασή της γαλλικής ομάδας. Ο Ματίας Σουάρες είναι ακόμα παίκτης μας, αλλά μόνο οι καλύτεροι θα παίζουν», ανέφερε ο Βαν Χόλσμπικ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ