2016-02-07 20:00:15
Φωτογραφία για Την πλήγωσε ο Δέλλας
Η ΑΕΚ έχασε με 1-0 από τον Ατρόμητο του δικού της ανθρώπου, Τραϊανού Δέλλα, χάνοντας το αήττητο που έτρεχε μέσα στον νέο χρόνο, αλλά διατηρώντας προβάδισμα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φάσεις στο πρώτο 45λεπτο στο Περιστέρι ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η ΑΕΚ είχε κλείσει κάθε διάδρομο στον Ατρόμητο που είχε μόνο 1-2 σουτ από μακρινή απόσταση, που ούτε καν ανησύχησαν τον Ανέστη.

Η Ενωση είχε δημιουργήσει πίεση με τις στημένες εκτελέσεις του Μάνταλου, αλλά ούτε από την «κιτρινόμαυρη» πλευρά υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες. Ο Τζιμπούρ ήταν κινητικός, αλλά δεν είχε στηρίγματα και έτσι το 0-0 έμεινε ως φυσιολογική εξέλιξη. Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο. Σε τέτοια παιχνίδια όμως, τα λάθη δεν επιτρέπονται και η ΑΕΚ έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε. Ένα λάθος γύρισμα του Τζιμπούρ έφερε τρικυμία στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα, ο Λε Ταλέκ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ανέστη και παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα της Ενωσης, βρήκε τρόπο να στρώσει στον Μπρίτο και εκείνος σκόραρε
. Είναι χαρακτηριστικό, πως με εξαίρεση το μονοκόμματο του Πέκχαρτ, η ΑΕΚ δεν μπήκε καν στην περιοχή του Ατρόμητου και δεν είχε ρυθμό και ψυχραιμία στο παιχνίδι της. Οι γηπεδούχοι κατάφερναν να «παγώνουν» τον ρυθμό με πολλές πάσες και κάνοντας καθυστέρηση και αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στην Ενωση, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί ούτε την υπεροχή του Πέκχαρτ στον αέρα από στημένες μπάλες. Η κόπωση επηρέασε τους «κιτρινόμαυρους», που δεν είχαν λύσεις και έχασαν το αήττητο τους.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ