2016-02-07 19:59:16
Φωτογραφία για «ΚΑΙΕΙ» ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
Το «φύλλο αγώνα» της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στη «Λεωφόρο», φαίνεται να «καίει» τους «πράσινους» και τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο. Σύμφωνα με τα γραφόμενα του διαιτητή Μάνταλου, ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού» μπήκε απροειδοποίητα στα αποδυτήρια των διαιτητών, μιλώντας υβριστικά στον «ρέφερι», αλλά κάνοντας σχόλια και για την κυβέρνηση.

Να τονίσουμε ότι ο Σταύρος Μάνταλος έγραψε όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια των διαιτητών, τηρώντας τη σχετική οδηγία της ΚΕΔ.

«Δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ σε διαιτητή αλλά θα είναι η πρώτη φορά. Σου υπόσχομαι να ασχοληθώ μαζί σου, να μη ξανασφυρίξεις ποτέ, όταν θα αλλάξει η κατάσταση και θα πέσει η ΕΠΟ. Απέδειξες ότι ανήκεις στην εγκληματική οργάνωση. Δε φταίει κανείς, φταίει η κυβέρνηση που ανέχεται αυτή την κατάσταση» φέρεται να είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στον διαιτητή του αγώνα αφότου μπήκε στον χώρο χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.


Παράλληλα, καθώς ο Αλαφούζος έφευγε ο Μάνταλος τον άκουσε να λέει «αντε γ… που…η, γ… την Πα… σου», το οποίος επίσης έγραψε στο φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα ο πρόεδρος του ΠΑΟ συνοδευόταν από τους Παναγόπουλο και Βλάχο, οι οποίοι γράφτηκε στο φ.α. ότι είπαν στον Μάνταλο: «Είσαι εγκληματίας.Αυτό που έκανες σήμερα ήταν έγκλημα. Θα σε τελειώσουμε».

Επίσης, στο φύλλο αγώνα αναγράφεται ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού, του Κοντονή, του Γκιρτζίκη και εναντίον του ίδιου του Μάνταλου.

Πηγή: sfyrigmata.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Την πλήγωσε ο Δέλλας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Την πλήγωσε ο Δέλλας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ