2016-02-07 20:56:13
Φωτογραφία για Το …εσώρουχο 52χρονης Τρικαλινής έκρυβε…615 γραμμάρια χασίς
Στην Εισαγγελέα Τρικάλων οδηγήθηκε σήμερα το πρωί Τρικαλινό αντρόγυνο με κατηγορητήριο κακουργηματικού χαρακτήρα Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr στην Εισαγγελέα Τρικάλων οδηγήθηκε σήμερα, ο 57χρονος Τρικαλινός και η 52χρονη σύζυγός του που χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Τρικάλων και αφού κίνησαν τις υποψίες των Αστυνομικών, ειδοποιήθηκε περιπολικό για την προσαγωγή τους.

Μέσα στο περιπολικό η 52χρονη πέταξε ποσότητα των 615,6 γραμμαρίων που βρισκόταν σε 3 συσκευασίες και τις οποίες είχε κρυμμένες στο …εσώρουχο της… αφήνοντας έκπληκτους τους Αστυνομικούς Αμέσως οι Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στο αντρόγυνο και μαζί με την ποσότητα του χασίς, οι Αστυνομικοί κατέσχεσαν και το ΙΧΦ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες.

Η Εισαγγελέας σήμερα, τους παρέπεμψε στην Ανακρίτρια με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, με τους κατηγορουμένους να ζητούν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο στην Ανακρίτρια Τρικάλων και οδηγήθηκαν εκ νέου στα Κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί οι ευθύνες στο Στρατό;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί οι ευθύνες στο Στρατό;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ