2016-02-08 10:07:08
Φωτογραφία για Στερεά: Κλείνουν και σήμερα εθνικές οδοί και παράδρομοι. Δείτε τις ώρες
Καζάνι που βράζει οι αγρότες κρατούν κλειστούς τους δρόμους και... δείχνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν ακόμη περισσότερο τη στάση τους. Αυτή η κατάσταση επικρατεί και στη Στερεά Ελλάδα.

Τα μπλόκα καλά κρατούν Η εθνική οδός Αθηνών Λαμίας παραμένει κλειστή στο ύψος της Ανθήλης στη Φθιώτιδα, η κίνηση διεξάγεται μέσω παραδρόμων όμως οι αγρότες όπως ανακοίνωσαν στις δύο μετά το μεσημέρι θα κλείσουν τους παραδρόμους, αλλά και τον κόμβο του Μπράλου κόβοντας την Ελλάδα στα δύο.

Στο μπλόκο της Αταλάντης αυτή την ώρα η εθνική οδός και οι παράδρομοι είναι ανοιχτοί ωστόσο θα κλείσουν από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

Στο Κάστρο οι αγρότες αποκλείουν την κυκλοφορία των οχημάτων από τις 10 το πρωί ως και τις 6 το απόγευμα και αμέσως μετά συνεδριάζουν για να αποφασίσουν τη στάση που θα τηρήσουν στη συνέχεια.

Στη Θήβα η εθνική οδός και οι παράδρομοι είναι κλειστοί μέχρι τις 10 το πρωί, ωστόσο οι πληροφορίες λένε πως οι αγρότες θα αποφασίσουν να συνεχίσουν τον αποκλεισμό.

Στην παλιά εθνική οδό Λαμίας Αθηνών, στο μπλόκο του Παλιού Λεβέντη ο δρόμος είναι κλειστός επ΄ αόριστον.

Στην Αμφίκλεια ο δρόμος θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις 6 το απόγευμα οπότε και θα συνεδριάσουν ξανά.

Στην παλιά εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας τα μπλόκα του Δομοκού και του Δρούγου συνεργάζονται και κλείνουν τον δρόμο. Στον Δομοκό από τις 12:00 ως στις 15:00 και στο Δρούγο από τις 15:00 ως τις 17:00.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα νέα tattoo της Angelina Jolie... [photos]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα νέα tattoo της Angelina Jolie... [photos]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ