2016-02-10 09:36:26
Φωτογραφία για ΤΑ... ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΕΚ
Ο Μάρκο Σίλβα προβληματίζεται κυρίως για το ποιος θα πλαισιώσει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο του Ολυμπιακού και ποιοι θα είναι βασικοί στα άκρα της επίθεσης των ερυθρόλευκων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τα... διλήμματά του για την αρχική ενδεκάδα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τα δύο βασικά έχουν να κάνουν με τον παίκτη που θα αγωνιστεί μπροστά από τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καλύπτοντας το κενό του τιμωρημένου Σάσα Ζντιέλαρ.

Οι δύο βασικές επιλογές παραμένουν οι Εστέμπαν Καμπιάσο και Ανδρέας Μπουχαλάκης, με την εκτίμηση του Σίλβα στο πρόσωπο του νεαρού Έλληνα να είναι δεδομένη. Εκτός αυτού όμως προβληματίζεται για το ποιους θα ξεκινήσει στα άκρα.

Οι Ντουρμάζ, Πάρντο και ακόμα και ο Σεμπά δεν πήγαν όσο καλά έπρεπε και ο προπονητής του Θρύλου προσπαθεί να βγάλει το καλύτερο δυνατό πλάνο για τους δύο παίκτες που θα είναι στα... φτερά. Ο Τσόρι θα παλέψει μέχρις εσχάτων για μία θέση στην 11άδα.

Οι σίγουροι πάντως είναι οι: Ρομπέρτο κάτω από τα δικάρια, Ομάρ δεξί μπακ, Μασουακού αριστερά, Μποτία και Σιόβας κέντρο άμυνας, Μιλιβόγεβιτς για άξονα και Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ